Widok
Wariat i Zakonnica
Opinie do spektaklu: Wariat i Zakonnica.
Wariat i Zakonnica na podstawie dramatu Witkacego Wariat i Zakonnica czyli Nie ma złego, Co by na jeszcze Gorsze nie wyszło Reżyseria: Jacek Krawczyk, Izabela Sokołowska Scenariusz: Joanna Czajkowska Choreografia: Jacek Krawczyk, Izabela Sokołowska Kostiumy: Magdalena Arłukiewicz Muzyka: Karolina Rec, Przemysław Etamski Scenografia: Jacek Krawczyk Wizualizacje: Natalia Osuch, Dominik ...
Przejdź do spektaklu.
Wariat i Zakonnica na podstawie dramatu Witkacego Wariat i Zakonnica czyli Nie ma złego, Co by na jeszcze Gorsze nie wyszło Reżyseria: Jacek Krawczyk, Izabela Sokołowska Scenariusz: Joanna Czajkowska Choreografia: Jacek Krawczyk, Izabela Sokołowska Kostiumy: Magdalena Arłukiewicz Muzyka: Karolina Rec, Przemysław Etamski Scenografia: Jacek Krawczyk Wizualizacje: Natalia Osuch, Dominik ...
Przejdź do spektaklu.
super duo
przemilo sie oglada takich tancerzy na scenie , szkoda ze tak rzadko graja .
Od Izabeli Sokolowskiej nie mozna oderwac wzroku , Jacek Krawczyk ujmuje swoja osoba. Pomimo ze sa Oni tylko we dwoje od poczatku do konca ( nie wliczajac postaci ukazujacych sie na wizualizacji) to jakos choreograficznie tak madrze wymyslone ze ani razu sie wraz z moja dziewczyna nie nudzilismy. gratulacje
Od Izabeli Sokolowskiej nie mozna oderwac wzroku , Jacek Krawczyk ujmuje swoja osoba. Pomimo ze sa Oni tylko we dwoje od poczatku do konca ( nie wliczajac postaci ukazujacych sie na wizualizacji) to jakos choreograficznie tak madrze wymyslone ze ani razu sie wraz z moja dziewczyna nie nudzilismy. gratulacje
Przecietne (!)
Zasugerowalem sie zachwytami w komentarzach i to byl moj blad. Niestety spektakl jest przecietny. Muzyka niedopracowana, a glosnosc niedostosowana, przez co trzeba bylo zaslaniac uszy, a jestem w polowie gluchy! Za mna siedziala Pani FOTOGRAF, ktora co chwile pstrykala zdjecia swoja lustrzanka - przeciez to teatr, a nie sesja zdjeciowa! Co do tanca, chociaz wyglada efektownie, to nie ma w sobie tresci, wiec jakie kolwiek proby glebszej analizy sa bezcelowe. Jesli ktos tego nie widzial, a chce sie wybrac, to odradzam.