Widok
Jakbyś miała kamerkę w aucie, nagrałabyś i wysłałabyś gdzie trzeba.
Nie zauważyłam kogoś takiego,ale dzięki za ostrzeżenie.
Ponadto, ktoś powinien się wziąć za debila, który zawzięcie ujeżdża swój motocykl kilka razy w miesiącu, na głównej ulicy osiedla. Jeździ z piekielnym rykiem i niebezpieczną prędkością w tą i nazad.
Chociaż znając lenistwo panów z Owsianej.... ;)
Nie zauważyłam kogoś takiego,ale dzięki za ostrzeżenie.
Ponadto, ktoś powinien się wziąć za debila, który zawzięcie ujeżdża swój motocykl kilka razy w miesiącu, na głównej ulicy osiedla. Jeździ z piekielnym rykiem i niebezpieczną prędkością w tą i nazad.
Chociaż znając lenistwo panów z Owsianej.... ;)
I po co głupa palisz ? Przecież wiesz o co i o kogo chodzi, bo na forum (w różnych wątkach), jesteś zazwyczaj tam gdzie twoja czepialska kumpelka Natalia i ten/ta co podpisuje się "mieszkaniec". Boli społeczników, że nic nowego w wątku się nie dzieje i dlatego podbijacie temacik ? No to postanowiłem wam pomóc i sam go podbiłem.
Powiem tyle ze owy człowiek to nie żaden lokalny diler tylko kierowca rajdowy z tytułami i osiągnięciami a to ze wy jeździcie jak emeryci w swoich ałdi albo be em wu 50 na godzinę bo szkoda wam auta no to o czym ta gadka. Kierowca nie spowodował jeszcze żadnego zagrożenia swoim zachowaniem wiec po co w ogóle ten temat? Pozdrowienia społecznaki
Niestety tak
Jeździ skuterem po chodnikach bez oświetlenia, bez kasku, (także widać kto kieruje) nie zwracając uwagi na nikogo
Ciekawe swoją drogą kiedy niestety coś się stanie :-(
Czy niebezpieczny, dobre pytanie bo rozumu chyba u niego nie ma, a dzieci po chodnikach biegają, teraz tylko czekać do kiedy.
A czytając powyższe posty to obraz tego czegoś sam się rysuje.
Szkoda tylko że dzielnicowy nie postara się czasem przejść po południu po osiedlu lub sprawdzić monitoring.
Jeździ skuterem po chodnikach bez oświetlenia, bez kasku, (także widać kto kieruje) nie zwracając uwagi na nikogo
Ciekawe swoją drogą kiedy niestety coś się stanie :-(
Czy niebezpieczny, dobre pytanie bo rozumu chyba u niego nie ma, a dzieci po chodnikach biegają, teraz tylko czekać do kiedy.
A czytając powyższe posty to obraz tego czegoś sam się rysuje.
Szkoda tylko że dzielnicowy nie postara się czasem przejść po południu po osiedlu lub sprawdzić monitoring.
hej hej bez przesady, zachowujecie się jak totalne dewoty z innej planety, jakiś śmieć ludzki, dajcie chłopakowi spokój, nikomu nigdy się nic nie stało, a wręcz przeciwnie, bo wyciągnął rękę. Kto bez winy niech pierwszy rzuci kamień, poza tym jak już zdążyłem nadmienić, troszeczkę więcej jaj zaproście do życia, kochani, co ma tyczyć oczywiście się również kobiet, w dla bystrych oczywistym tego słowa znaczeniu ;)
Kto bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem.Proponuję nawet tym co mają winy spisać jego nr rejestracyjny i podać odpowiednim władzom.Im więcej będzie tych,którzy powiadomią władzę,tym lepiej.
Niech jeździ po Pustkach szybkością wg.Kodeksu Drogowego.
Tępaka należy usadzić,a nie usprawiedliwiać jego wyczyny.Jak mówi przysłowie lepjej dmuchać na zimnne niż się sparzrzyć.
Co można przełożyć na to,aby zapobiegać wypadkowi,a nie tolerować tępaka.
Niech jeździ po Pustkach szybkością wg.Kodeksu Drogowego.
Tępaka należy usadzić,a nie usprawiedliwiać jego wyczyny.Jak mówi przysłowie lepjej dmuchać na zimnne niż się sparzrzyć.
Co można przełożyć na to,aby zapobiegać wypadkowi,a nie tolerować tępaka.
Widziałam tego typa rano, jak wymachiwal rękami, grożąc, wydając przy tym dziwne dźwięki do dozorcy trzymając w ręku kartki .
Następnie ostentacyjnie podar je i rozrzucił je na chodnik, na oczach dozorcy.
Dlaczego takie osoby jeszcze chodzą po ulicach?
A słyszałam, że on się obnaża, to już jakieś naprawdę oszałamiające!
Gdzie jest Policja!
Dlaczego jeżeli takie osoby egzystuja na ulicy to nie ma większej ilości patroli, bo z tego co widziałam rano to jest przerażające!
Gdzie jest Dzielnicowy!
Następnie ostentacyjnie podar je i rozrzucił je na chodnik, na oczach dozorcy.
Dlaczego takie osoby jeszcze chodzą po ulicach?
A słyszałam, że on się obnaża, to już jakieś naprawdę oszałamiające!
Gdzie jest Policja!
Dlaczego jeżeli takie osoby egzystuja na ulicy to nie ma większej ilości patroli, bo z tego co widziałam rano to jest przerażające!
Gdzie jest Dzielnicowy!
Z kolei ja słyszałem, że to co ponoć ty słyszałaś (o rzekomym obnażaniu) to kłamstwo - i co ty na to ? A skoro masz takie czy inne podejrzenia, to czy tamto cię niepokoi lub jesteś świadkiem czynów zabronionych, to może najzwyczajniej w świecie zgłoś to organom ścigania a nie pruj się na forum, lamentując "gdzie jest policja, gdzie jest dzielnicowy" !!!
Jakby dzielnicowy siedział przed kompem i szukał na forach twoich (albo Natalii) lamentów, to z kolei inni mieliby pretensje, że nie ma go na ulicy! Proste, czy jest jeszcze coś, czego nie ogarniasz ?
Jakby dzielnicowy siedział przed kompem i szukał na forach twoich (albo Natalii) lamentów, to z kolei inni mieliby pretensje, że nie ma go na ulicy! Proste, czy jest jeszcze coś, czego nie ogarniasz ?
"Niestety" - to są pomówienia - ba - nawet zniesławienie i to w książkowym wydaniu (i można za to ponieść konsekwencje) !
Albo idziecie zgłosić swoje "rewelacje" gdzie trzeba (i tam dopiero się okaże czy to fakty, czy wasze fantazje) albo trzymajcie japy marne pacynki !
Jest też drugie wyjście - skoro wszyscy ponoć wiecie kim jet ten gość, to przecież możecie mu swoje fochy osobiście wyartykułować a nie jak tchórzliwe wszy obrabiać mu tyłek sprzed kompa !
Albo idziecie zgłosić swoje "rewelacje" gdzie trzeba (i tam dopiero się okaże czy to fakty, czy wasze fantazje) albo trzymajcie japy marne pacynki !
Jest też drugie wyjście - skoro wszyscy ponoć wiecie kim jet ten gość, to przecież możecie mu swoje fochy osobiście wyartykułować a nie jak tchórzliwe wszy obrabiać mu tyłek sprzed kompa !
A fakty powyżej to za mało!
Mówimy o pomówieniach, a ktoś kto dopuszcza się czynów powyżej jest osobą niewinną, mogącą dopuszczać się wszelakich czynności!
Proszę nie pisać głupot o pomówieniach a dokładniej przyjrzeć sprawie.
Opis powyżej cytowanych dopuszczeń już nakazuje wyciągnięcie konsekwencji wobec takiej osoby, a jeżeli prawdą jest to co napisane 2 posty powyżej to zostawiam bez komentarza.
Mówimy o pomówieniach, a ktoś kto dopuszcza się czynów powyżej jest osobą niewinną, mogącą dopuszczać się wszelakich czynności!
Proszę nie pisać głupot o pomówieniach a dokładniej przyjrzeć sprawie.
Opis powyżej cytowanych dopuszczeń już nakazuje wyciągnięcie konsekwencji wobec takiej osoby, a jeżeli prawdą jest to co napisane 2 posty powyżej to zostawiam bez komentarza.
Nie dociera do ciebie pacynko śmieszna, że forum to nie jest miejsce do składania doniesień o popełnianiu przestępstw lub wykroczeń !?! A ty się prujesz na forum, robisz komuś koło pióra i jeszcze oczekujesz stanowczych działań organów ścigania !
Masz wiedzę o dokonanym przestępstwie lub wykroczeniu, to udaj się na najbliższy komisariat lub bezpośrednio do prokuratury i tam dziel się swoimi spostrzeżeniami (możesz też zgłosić je pisemnie) !
I wbij sobie do tej pustej główki, że do czasu kiedy jednemu, czy drugiemu sąd nie udowodni popełnienia przestępstwa lub wykroczenia, taki ktoś jest zgodnie z prawem niewinny i to on może cię pozwać właśnie o pomawianie lub zniesławianie (zwłaszcza, że robicie mu koło pióra publicznie - na szeroko dostępnym forum)!
Masz wiedzę o dokonanym przestępstwie lub wykroczeniu, to udaj się na najbliższy komisariat lub bezpośrednio do prokuratury i tam dziel się swoimi spostrzeżeniami (możesz też zgłosić je pisemnie) !
I wbij sobie do tej pustej główki, że do czasu kiedy jednemu, czy drugiemu sąd nie udowodni popełnienia przestępstwa lub wykroczenia, taki ktoś jest zgodnie z prawem niewinny i to on może cię pozwać właśnie o pomawianie lub zniesławianie (zwłaszcza, że robicie mu koło pióra publicznie - na szeroko dostępnym forum)!
Moja mama mówiła mi, że w tym tygodniu w południe to coś rzuciło się na nią i jej koleżankę!
Kobiety w starszym wieku!
Czytałam wcześniej te posty sceptycznie to tego podchodząc.
Ale jak mi mama zaczęła opowiadać co ten oszolom zaczął wyprawiac w stosunku do dwóch starszych osób to nie mogłam obojętnie przejść obok tego tematu.
Jeżeli autor powyższego postu tak broni tej osoby to może jest ten oszolom!
Na tym osiedlu zaczyna się robić co raz mniej bezpiecznie, współczuję mieszkańcom.
Ale z tym trzeba zrobić porządek bo jeżeli ten typ zaczepia starsze osoby już w godzinach południowych to co się dzieje wieczorem?
Kobiety w starszym wieku!
Czytałam wcześniej te posty sceptycznie to tego podchodząc.
Ale jak mi mama zaczęła opowiadać co ten oszolom zaczął wyprawiac w stosunku do dwóch starszych osób to nie mogłam obojętnie przejść obok tego tematu.
Jeżeli autor powyższego postu tak broni tej osoby to może jest ten oszolom!
Na tym osiedlu zaczyna się robić co raz mniej bezpiecznie, współczuję mieszkańcom.
Ale z tym trzeba zrobić porządek bo jeżeli ten typ zaczepia starsze osoby już w godzinach południowych to co się dzieje wieczorem?
Zapewniam cię bidulko niedouczona, że nie jestem tym "oszołomem" i nie wiem, gdzie wyczytałaś, że go bronię ? Umiejętność czytania ze zrozumieniem to jak widać i dla ciebie i dla innych Natalek wciąż wiedza tajemna.
Jesteś następną osobą, która płacze na forum i pitoi że "coś trzeba zrobić" ale na formalne zgłoszenie sprawy cię nie stać (a ponoć w tym wypadku chodzi o szanowną mamusię i jej kumpelkę).
Skoro nie zgłaszasz spraw policji, tzn. że albo nic się złego nie dzieje i jedynie chcesz zaistnieć na szerszym forum albo z premedytacją POMAWIASZ gościa (kimkolwiek on byłby i cokolwiek by nie wywijał) ! Tak więc zastanów się laska nad sobą i błagam - czytaj ze zrozumieniem (w przeciwnym razie wyjdzie na to, że to ty jesteś skończonym oszołomem).
Jesteś następną osobą, która płacze na forum i pitoi że "coś trzeba zrobić" ale na formalne zgłoszenie sprawy cię nie stać (a ponoć w tym wypadku chodzi o szanowną mamusię i jej kumpelkę).
Skoro nie zgłaszasz spraw policji, tzn. że albo nic się złego nie dzieje i jedynie chcesz zaistnieć na szerszym forum albo z premedytacją POMAWIASZ gościa (kimkolwiek on byłby i cokolwiek by nie wywijał) ! Tak więc zastanów się laska nad sobą i błagam - czytaj ze zrozumieniem (w przeciwnym razie wyjdzie na to, że to ty jesteś skończonym oszołomem).
I nasz orzeł rozwinął skrzydła!
W święta zapewnił czas spokoju dla mieszkańców swojego bloku. Pod wpływem, zasiadł do zielonego autka i uszkodził inne zaparkowane auto. Oczywiście oddalił się z miejsca zdarzenia ale jednak powrócił aby na zaparkowanym aucie wyładować swoją złość i dołożyć kilka dodatkowych wgnieceń. Jednak to było dla niego za mało, w następnym aucie zaparkowanym również dokonał zniszczeń, a cóż przecież jemu wolno.
I tak mieszkańcy bloku żyją sobie w harmonii, nie bojąc się o swoje bezpieczeństwo - jeden wariat w tą czy tamtą .
Tak można przecież, Policja popiera, rodzina popiera -no cóż;(
Taka mała dygresja - KIEDY WRESZCIE KTOŚ ZROBI PORZĄDEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W święta zapewnił czas spokoju dla mieszkańców swojego bloku. Pod wpływem, zasiadł do zielonego autka i uszkodził inne zaparkowane auto. Oczywiście oddalił się z miejsca zdarzenia ale jednak powrócił aby na zaparkowanym aucie wyładować swoją złość i dołożyć kilka dodatkowych wgnieceń. Jednak to było dla niego za mało, w następnym aucie zaparkowanym również dokonał zniszczeń, a cóż przecież jemu wolno.
I tak mieszkańcy bloku żyją sobie w harmonii, nie bojąc się o swoje bezpieczeństwo - jeden wariat w tą czy tamtą .
Tak można przecież, Policja popiera, rodzina popiera -no cóż;(
Taka mała dygresja - KIEDY WRESZCIE KTOŚ ZROBI PORZĄDEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skoro wiadomo dla Ciebie kto to jest to idź na policję a nie swoje żale wylewasz tutaj na forum, które nic nie wnoszą, nie chodzę po lasach więc nie wiem w czym mowa, przepraszam ;) aha, przydasz jak coś to poprawne sformułowanie tego co tam zamieściłaś/eś na końcu zdania, proponuję zajrzeć do słownika, następnie udzielać wypowiedzi :)
A tu filmik z wyczynów
https://trojmiasto.tv/Pirat-drogowy-na-Kartuskiej-w-Gdyni-25546.html
https://trojmiasto.tv/Pirat-drogowy-na-Kartuskiej-w-Gdyni-25546.html
Borowikowa 15 szczególnie jedna klatka. Od żuli do narkomanów i handlarzy nimi. Między innymi osoba z tytułu posta. Być może ten co wczoraj wyskoczył z balkonu na Rydzowej z trzeciego piętra, zaopatrzył się w towar od jego starszego brata. Nie wiem czemu Policja nie reaguje, kupcy podjeżdżają na chodnik przy Borowikowej a on w nerce dostarcza towar. Miejsce przekazania w lesie wzdłuż Borowikowej. Wystarczy skontrolować auta i osoby parkujące na chodniku na wysokości bloku Borowikowa 29. I obserwować ruchy jego brata czasami na rowerze. A mama ich pilnuje jego dziecka może w przyszłości kupi towar od wujka i się zaćpa.
Może poseł Horała coś zdziała jako mieszkaniec Borowikowej który również ma dzieci. Gdyby nie te elementy i problem pijaństwa na ławkach (nawet tym co pozabierali dzieci) to by była bardzo fajna i spokojna okolica.
Może poseł Horała coś zdziała jako mieszkaniec Borowikowej który również ma dzieci. Gdyby nie te elementy i problem pijaństwa na ławkach (nawet tym co pozabierali dzieci) to by była bardzo fajna i spokojna okolica.
Witam. Tak sie sklada ze ja jestem tym chlopakiem ktory wypadl z balkonu i nie ukrywam ze odczuwam wscieklosc gdy widze te zalosne spekulacje na temat okolicznosci calego zajscia. Juz w samym szpitalu poznalem mezczyzne ktory jak sie okazalo mieszka na osiedlu obok i jak twierdzi byl przekonany ze podczas calego zajscia bylem pod wplywem dopalaczy. o kolejnych osobach ktore zupelnie bezpodstawnie tak twierdza uslyszalem od znajomych ale teraz no prosze nawet w internecie ktos ma czelnosc mnie znieslawiac nie wiedzac nawet jak sie nazywam... strasznie mnie to boli jak osoby ktore w znacznej czesci sa pewnie nawet kilkukrotnie razy starsze ode mnie (poniewaz jestem nastolatkiem) moga wykazywac sie taka bezmyslnoscia i znajac tylko jeden fakt czyli ze na rydzowej chlopak wypadl z okna od razu szufladkuja ten przypadek jako wypadek po narkotykach nie zdajac sobie sprawy z tego ze odbije sie to na reputacji tego mlodego czlowieka. Wbrew waszym domyslom byl to calkowicie przypadkowy incydent podczas ktorego bylem w pelni swiadomy i nieodurzony zadnymi substancjami psychoaktywnymu. Pozdrawiam i zaznaczam ze nie zycze sobie takich publicznych oszczerstw. Jesli stanowi to dla Panstwa rozrywke proponuje wlaczyc telewizje.
w samo sedno, rownie zalosne sa spekulacje spoleczniakow odnosnie spolecznie szkodliwych dzialan owych panow, choc panstwo nie maja nawet pojecia o czym mowia. Usunac strasznego dilera z osiedla?? Na jego miejsce wejdzie trzech kolejnych. Mamy XXI wiek, a rodzice dalej drza w strachu o swoje dzieci, bo gdzies mieszka diler? Dzieci sie edukuje, a nie izoluje od otoczenia. A problemow takich jak straszliwi dilerzy nie byloby u nas w kraju, gdyby tacy ludzie jak wyzej komentujacy zaglosowali w wyborach na kogos innego niz pis/po, mielibysmy legalna trawe i wszyscy by na tym skorzystali. Tak jak przedmowca, proponuje wlaczyc telewizor i zatopic sie w otchlani propagandy. I co najwazniejsze, do kosciola co niedziele.
Czy Pan jest poważny? Jak ja mam zareagować? Jestem samotną matką, niską blondynką ważącą 55 kg, i co ja mam mu powiedzieć? Po prostu się go boję i tak nie mam mu odwagi powiedzieć że zagraża moim dzieciom.
Ludzie się boją takich ludzi i absolutnie nie może mieć Pan im tego za złe, myślę że po prostu w końcu ktoś zadzwoni na policję (może ja) i powie wszystko co wie, a tu widać bardzo dużo bo Pan z posta nie kryje się z niczym.
Ludzie się boją takich ludzi i absolutnie nie może mieć Pan im tego za złe, myślę że po prostu w końcu ktoś zadzwoni na policję (może ja) i powie wszystko co wie, a tu widać bardzo dużo bo Pan z posta nie kryje się z niczym.
Bohater tych postów znowu szaleje. Ostatnie dwa dni w tym bloku to jakiś koszmar!!!!!
Wieczne ataki, bieganie po klatce, wycia w dzień i nocy, przecież tam nie idzie mieszkać!!!!!!!!!!!!!!
I oczywiście jazda swym samochodem,pijany, naćpany - nie wiem, ale wiele na to wszystko wskazuje.
Nie życzę nikomu takich sąsiadów.
Proszę o pomoc innych mieszkańców, tak nie można dalej żyć.
Wieczne ataki, bieganie po klatce, wycia w dzień i nocy, przecież tam nie idzie mieszkać!!!!!!!!!!!!!!
I oczywiście jazda swym samochodem,pijany, naćpany - nie wiem, ale wiele na to wszystko wskazuje.
Nie życzę nikomu takich sąsiadów.
Proszę o pomoc innych mieszkańców, tak nie można dalej żyć.
Wiesz, że takie coś jest karalne? Myślę że ludzie piszący w tym wątku mają więcej oleju w głowie niż ten Sebastian z Mercedesa. Nikt nie będzie nikomu palił samochodu, każdy wie że ów koleżka działa na bakier z prawem ale Ci którzy "strzegą" tego prawa NIC sobie z tego nie robią. To jest dopiero hit.
czy ty babo rozumiesz co piszesz <
>Osoby które w tych dniach mają uszkodzone auta na parkingach zgłaszajcie od razu sprawę na...>
czyli kazda szkode przypiszesz niewinnemu facetowi,znajdz dowod ze to on uszkodzi ktores auto...nadgorliwa spolecznica
P.S
ja slyszalem ze jakas Ula ostatnio niszczyla auta ,wszystkie Urszule zglaszamy na...
>Osoby które w tych dniach mają uszkodzone auta na parkingach zgłaszajcie od razu sprawę na...>
czyli kazda szkode przypiszesz niewinnemu facetowi,znajdz dowod ze to on uszkodzi ktores auto...nadgorliwa spolecznica
P.S
ja slyszalem ze jakas Ula ostatnio niszczyla auta ,wszystkie Urszule zglaszamy na...
https://youtu.be/gWPE-alakl0
Wcześniejszej popisy
Wcześniejszej popisy
to czemu nic nie robisz ,Ulu...Olu...anonimie...
masz rejestracje,wiesz gdzie mieszka,na co czekasz ,do dziela.
w innych podobnych postach mozna przeczytac,jakbym takiego dorwal to bym takiemu zrobil to i tamto...
zenujace wpisy kogos z bzowej o kilku nickach ,nr IP 81.190.70,ktory tylko prowokuje innych,zrobcie cos...
masz rejestracje,wiesz gdzie mieszka,na co czekasz ,do dziela.
w innych podobnych postach mozna przeczytac,jakbym takiego dorwal to bym takiemu zrobil to i tamto...
zenujace wpisy kogos z bzowej o kilku nickach ,nr IP 81.190.70,ktory tylko prowokuje innych,zrobcie cos...
Boże drogi widziałam dzisiaj tego typa.
To było straszne.
Około 17 pod sklepem Justynka zaatakował starszego Pana, zaczął go kopać i uderzać. Ten Pan uciekł do warzywniaka, ale on zanim, nie wiem co tam się wydarzyło ale było dużo krzyku. Za chwilę wyszedł i stanął w przejściu do sklepu Justynka. Tam zaczął wydawać jakieś okrzyki i machał rękami. Pokazywał że kogoś uderzy i pokazywał przecinanie gardła.
Bardzo mi żal tego starszego Pana to było przerażające. Mam nadzieje że mu się nic nie stało. Gdyby ten warzywniak był zamknięty to ten Pan nie miał by gdzie uciec.
Przecież to już w dzień strach chodzić do sklepu!
To było straszne.
Około 17 pod sklepem Justynka zaatakował starszego Pana, zaczął go kopać i uderzać. Ten Pan uciekł do warzywniaka, ale on zanim, nie wiem co tam się wydarzyło ale było dużo krzyku. Za chwilę wyszedł i stanął w przejściu do sklepu Justynka. Tam zaczął wydawać jakieś okrzyki i machał rękami. Pokazywał że kogoś uderzy i pokazywał przecinanie gardła.
Bardzo mi żal tego starszego Pana to było przerażające. Mam nadzieje że mu się nic nie stało. Gdyby ten warzywniak był zamknięty to ten Pan nie miał by gdzie uciec.
Przecież to już w dzień strach chodzić do sklepu!