Widok

Wars praca na kuchni

siemanko. Pracuje ktoś lub pracował w WARSie?? proszę o podzielenie się wiedzą :) wiem, ze temat już był ale dość dawno więc coś mogło ulec zmianie.. pozdro.!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie pracowałem w WARS ale zastanawiam się nad tym. Naczytałem się na różnych forach głownie negatywnych opini na temat tej pracy. Stale powtarzają się narzekania na spartańskie warunki noclegowe i sanitarne oraz na przełożonych i współpracowników. Niby płacą 120 zł dniówki. Pracujesz 2 tygodnie i 2 tygodnie wolnego. Chcesz startować do WARS w Chyloni ? : )
Ogłoszenie było ogólnie Gdynia. Wszystko mi jedno. Ciekaw jestem jak to wygląda ale jak nie spróbuje to się nie dowiem a spartańskie warunki nie są mi straszne... Najważniejsza atmosfera w pracy, jak nie ma frajerów i konfidentów to można się dobrze bawić i zarazem pracować :) Mieli zadzwonić ale cisza... Czekam na jakiś odzew a w międzyczasie szukam czegoś innego choć tak jak mówię to zawsze coś innego niż stacjonarna praca.
Jak dostaniesz się do WARS'u to daj znać jak to wygląda :)
wczoraj byłem na interview i nie jak pisali poprzednicy w pociągu tylko kulturalnie spotkałem się z młodą i bardzo miłą Panią w kawiarni. Porozmawialiśmy ok 15 minut. Do czwartku ma się odezwać z odpowiedzią. Pierwszy dzień próbny aby zobaczyć czy mi pasuje. Czekam na telefon. Omówiliśmy również warunki ale nie będę tutaj dyktował szczegółów. Myślę, że każdy indywidualnie powinien się umówić i dowiedzieć jak to wygląda w teorii. Jak zadzwoni to wezmę tą robotę.. Trasa Gdynia - Berlin tyle mogę zdradzić ;)
Haribo, jak tam Twoje wojaże ? : )

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry