Widok

Warsztat 4x4 - trójmiasto

Jakie warsztaty specjalizujące się w naprawie aut terenowych polecacie?
Oczywiście w okolicy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
madacar.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
kalksztajnow 14 .jest tam mechanik co sam ma terano.i ogarnia temat 4x4
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
witam.ja na Kalksztajnow robie landcruzera od 1.5 roku i i poki co jestem zadowolony a bylem pare razy.i polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Faktycznie madacar jest dobry. Halewicz ty masz Jeepa??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, Grand Cherokee. Wolę madacar niż Chwaszczyno ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Madacar jest dobry ale drogi. Ja od roku naprawiam rzepa w rownie dobrym ale tanszym. Gdzie to Wam nie napisze, bo sie zrobia terminy ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie masz auto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak japońskie to 3City Garage polecam, chłopak co kiedyś w Trasek Off-road pracował i budował rajdówki to prowadzi. Ogarnia temat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak Jeepka to Pit Stop w Chwaszczynie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zdecydowanie http://www.blaszczyk4x4.pl

Koleś ma niesamowitą wiedzę na temat samochodów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
To prawda, łezka się w oku kręci jak ogląda się stare zdjęcia z samochodami Vandall.. chłopaki wymiatali :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge polecić A&S auto-centrum 4x4 Pucka 135c kilka lat tam jeżdze i naprawde jest to dobry warszrtat także osobówki robią
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
podpisuje sie pod A&S naprawde warto tam naprawiac nie scieniaja ,nie naciągaja i jest nie drogo
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam warsztat w chwaszczynie na Oliwskiej Coverxtreme, robią jeepy i wszystkie inne też ogarniają, wymiana oponek i klima, można do terenu autko u nich podrasować :) za przyzwoitą kase.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
bardzo dobry warsztat jest w chwaszczynie na oliwskiej 59 u pana Bartłomieja Sakowicza, znają się na rzeczy i do tego rzetelna i uczciwa firma, co rzadkie w obecnych czasach. Do tego bardzo dobre ceny usług.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Najlepszy warsztat to Brokat w Wejherowie, przystępne ceny i mechanicy znający się na terenówkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tylko Bartek w Chwaszczynie. Nie owija w bawełnę i wie co robi. Ktoś tu pisał o przystępnych cenach - ostatnio podskoczyły niestety. Trudno. Mam nadzieję, że niektórych odstraszą i będę lepsze terminy. Naprawiam tam auto jak i szykowałem w teren. Precyzja estetyki i użyteczności mnie powaliła. Wymagania mam wysokie, a dostałem więcej niż się spodziewałem.
Podsumowując:
Mechanika - ok
Wszelkie blachy (osłony, bagażniki...) - poziom światowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Zdecydowanie polecamA&S wymieniano mi krzyżaki i parę innych rzeczy ,mechanik zna sie na rzeczy a nie udaje że się zna,do tego nie drogoPolecam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Motoryzacja

Żarówki do samochodu (22 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

Hummer H2/H3 (75 odpowiedzi)

Jakie jest Wasze zdanie o tych samochodach? Pytam zupełnie serio. p.s. trollom sugeruję nie...

Mój pierwszy samochód (208 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

do góry