Widok

Warsztat na godziny

Czy gdzieś w Trójmieście znajdę warsztat na godziny? Nie koniecznie samochodowy, po prostu muszę podłubać trochę ;). Konkretnie to potrzebuję wiertarki z wiertłami do metalu, nożyc do blachy albo szlifierki kątowej. Jakaś zgrzewarka punktowa byłaby dobry dodatkiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To raczej powinieneś poszukać wynajmu elektronarzędzi czy coś w tym stylu.
Nie wiem, nigdy nie słyszałem o wynajmie warsztatu na godziny.
---
Ogłoszenia Zlecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś widziałam (we Wrzeszczu)auto reklamujące taką usługę - tzn. wynajmem warsztatu na godziny :P

Ale nijak nie mogę sobie przypomnieć szczegółów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale google mi pomogły ;)

http://www.selfservice.portweb.pl/?s=34
czytałem już o tym, ale ten już nie istnieje. Poza tym jest samochodowy, więc cena jest dla samochodu, a ja po prostu muszę postać przy stole z wiertarką. Wynajem narzędzi na godziny odpada, bo ja również miejsca potrzebuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to może wynająć na miesiąc zwykły garaż? zmieścisz się?

np. http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/gdansk-oliwa-garaz-na-wynajem-ogl5682563.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/garaz-murowany-w-bespiecznym-miejscu-wynajme-ogl5682106.html

poszukaj ogłoszenia od osoby prywatnej i spróbuj się jakoś dogadać - jeśli teraz i tak ma garaż pusty, to może jakoś się umówicie na kilka dni?

tylko wtedy jeszcze narzędzia musiałbyś wypożyczyć :]
A kto przy zdrowych zmysłach będzie chciał wynająć komuś garaż by ten ktoś pod jego oknami żępolił ma szlifirce i tłukł młotkiem . Jak widać nigdy nie wynajmowaliście lokalu u kogoś .!!!!!!!!!!!!!!!
są też garaże wolnostojące albo w typowym ciągu garażowym :]
Nikt mnie nie rozumie. Potrzebuje po prostu trochę "podłubać" nie przez kilka dni, ale co najwyżej kilka godzin. Myślałem, że istnieje taka usługa, dla ludzi nie posiadających własnego warsztatu, a muszących trochę pomajsterkować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ależ ja Ciebie rozumiem doskonale. Ale skoro nikt nie spotkał się z taką usługą - to może trzeba poszukać jakiegoś "zamiennika" lokalowego.
A skąd jesteś Szymon?

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wypożyczalnia samochodów (124 odpowiedzi)

Szukam dobrej i taniej wypożyczalni! Samochód będzie mi potrzebny na okres świąt.

Jaki uchwyt do roweru na dach czy na hak? (4 odpowiedzi)

Siemka Zmieniłem auto na Scenic - rodzinne auto. Zastanawiam się jaki uchwyt na rower będzie...

Mój pierwszy samochód (208 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

do góry