Widok

Warsztat samochodowy na godziny - gdzie?

Witam.

Czy jest w trójmieście coś takiego jak warsztat w którym mogę wynająć stanowisko i samodzielnie naprawić samochód?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chwilka szukania w Google
http://www.selfservice.com.pl/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od jakiegoś czasu jeżdzą po Trójmieście samochody z reklamami na dachu. Nie pamiętam nazwy warsztatu, ale reklamy miały duży napis warsztat samoobsługowy, więc to zapewne coś tego typu. Trzeba sprawdzić, bo myślę, że to super pomysł.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłem parę dni temu. Duża hala, sporo narzędzi, obsługa w razie potrzeby pomaga, jak dla mnie świetne miejsce, kiedy umie się trochę podłubać samemu. I przede wszystkim - tanio moim zdaniem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
POLECAM!!!! Byłem, zrobiłem co trzeba, dostałem rabat i przyjadę na pewno jeszcze nie jeden raz!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Aaa, nawiązując do poprzednich wypowiedzi, jakie wcześniej tutaj widniały i sugerowały, że firma sama siebie reklamuje, to jako osoba mająca pojęcie o informatyce, dodam, że adresy tutaj podane nie muszą być adresami komputera, a hosta, więc jeśli kilka, czy nawet 100 osób miałoby taki sam numer podany, mogą to być zupełnie różne komputery z jednej sieci :) Warto czasem ruszyć głową, a nie obrażać innych. Jak widać, dwie powyższe opinie mają ten sam adres, proste :) Nie każde forum itp. wyłapuje numer IP komputera, a tylko dostawcy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardziej prawdopodobna jest autoreklama niż taki zbieg okoliczności. Nie tłumacz się, bo to jest coraz bardziej żałosne i utwierdza mnie w przekonaniu że firma sama sobie odpowiada. To stały numer na tym forum. Tłumaczenie także standardowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Już nie rób z siebie Kuba większego de*** niż jesteś. IP należy do dostawcy - Limes, a nie do komputera, byłbyś bystry, sprawdziłbyś to i nie pisał taki bzdur, bo aż wstyd. Jedno jest pewne - takie złośliwe komentarze piszą Ci, którzy zazdroszczą innym, że coś w życiu robią,mają jakiś interes... Żałosny to jesteś Ty, a odbiorców internetu od Limesa jest zapewne kilka, jak nie kilkadziesiąt tysięcy.... Masz Ty chłopie pojęcie o czym piszesz, faktycznie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Robert, Aro, Megamini, Zazdrość aż z Ciebie kipi,
89.206.41.*
Tak, to jest limes. Ale styl wypowiedzi wskazuje na jedną osobę.

Marcin, Self Service,
213.192.67.*
To jest polibuda.

Patrząc na daty można stwierdzić, że selfservis zmnienił dostawcę z TASK na LIMES. Niekoniecznie osobiście, ale mógł to zrobić jego dostawca. A co do ip... to już od dawna w takich sieciach standardem jest IP przypisane do abonenta a nie do sieci LAN.

Twoje próby zaklinania rzeczywistości poprzez obrażanie mnie na niewiele się zdadzą. Twoje kłamstwa powoli wychodzą na światło dzienne. Z resztą kolejny właściciel firmy który w ten sam sposób przez kilka tygodni reklamuje się na forum pod różnymi nickami. Każda taka reklama do tej pory była krytykowana. Scenariusz identyczny w każdym przypadku.

1. Pojawienie się wątków z pytania o jakieś usługi.
2. Założenie wątku o swojej firmie.
3. Odpowiedzi-autoreklamy w wątkach z punktu 1.
4. Uwagi innej osoby o kryptoreklamie swoich usług.
5. Dyskredytacja osoby demaskującej kryptoreklamę.
6. Osoba zgłaszająca uwagi podaje adresy IP z których dokonano autoreklamy.
7. :) domyśl się

To że masz własny interes - super. Działaj, rozwijaj firmę. Ale wylecz się z megalomanii. Naprawdę nie ma czego tobie zazdrościć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam. Polecacie, więc postanowiłem sprawedzić. Jutro tam jadę!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
No... tego nam właśnie brakowało w Trójmieście... Nie możemy być gorsi od Warszawiaków przecież :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

BMW DOBRY MECHANIK (38 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

Wypożyczalnia samochodów (123 odpowiedzi)

Szukam dobrej i taniej wypożyczalni! Samochód będzie mi potrzebny na okres świąt.

do góry