Widok

Warsztat

Szukam dobrego warsztatu samochodowego. Ktoś poleci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

MM Service Gdańsk Przemian 2 obok Tune-UP - właściciel Michał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Auto- Grześ - Banino, Jesionowa 6
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Autoserv Banino
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 35
Auto serv to wie jak policzyć. Na pewno mają umiejętność posługiwania się kalkulatorem wycwiczona A nie narzędziami.
Pozdrawiam serdecznie wysokiego mechanika.
Jesteś zwykły cham prostak. Karma wraca C...
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszystkie słabe, umiejętności szwagra z garażu a ceny jak w aso
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Autoserv to radzę omijać szerokim łukiem. Za każdym razem człowiek oddajac auto myślał ze poprzednia fuszerka to kwestia przypadku. Otóż nieeeeeee. Partactwo jednym słowem
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
Auto Serw.... Polecam!!!!! Zawsze na czas bez problemow!!!! Ludzie uczciwi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 35
Korzystałem wielokrotnie, nie jest tak źle ale irytowało mnie gdy po oddaniu auta do naprawy widziałem je przez tydzień a nawet dwa stojące w tym samym miejscu pod płotem warsztatu, stanowczo za długo, zwłaszcza gdy samochód jest narzędziem pracy.
Tylko troszkę chytrzy...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na czas powiadasz? Wymiana silniczka od sterowania boczną szybą- ponad miesiąc. .... a miała byc kwestia 3, 4 dni.... przy telefonach chytra kobita zbywała mówiąc że ludzie jej walczą z tym problemem- jej dosłowne słowa..... a okazywało sie ze auto stało w ogóle nie tkniete tak dlugo że akumulator padł- okres zimowy. Tacy to oni rzetelni i uczciwi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raz prawie zdecydowalem sie na naprawe elementow zawieszenia u nich. Proba skasowania za wymiane dobrych podzespolow. Zdecydowalem sie na inny warsztat.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co powiecie o Auto partner?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Takie rzeczy robi sie w godz max dwie zalezy jaki samochód. Robota szybka i po sprawie. Ostatnio tez mialem taki problem w moim aucie. Mam kolege z banina naprawia po godzinach tzw "szwagra z garażu". Ogarnia temat wie co robi. Wole takiemu samochod oddac niż z jednym rozmawiać a nie wiadomo kto w moim samochodzie bedzie grzebać i jakie ma umiejetności i wiedze.
Nie ma :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kawałek dalej w Pępowie vis a vis stacji Moya:
jsmoto.pl
Autoserv.

Wymiana amortyzatorów z przodu. Ponad tydzień czasu. Od chwili odstawienia auta na liczniku przebieg wzrósł o ponad 200 kilometrów.

Nie wiedziałem że przy wymianie amorów trzeba tyle się najeździć.

Wymiana piszczącego paska klinowego. Po wymianie piszczenie nadal występowało. Pieniądze skasowane, problem pozostał.

Auto odstawione na zdiagnozowanie i usunięcie problemu elektroniki.
Usunęli błędy komputerem, po odpaleniu auta błędy wróciły, skasowali 50zł za diagnozę.
Nic nie zostało zrobione.

Właściciel to cham i burak. Ten wydziarany kogucik.
Osobiście widziałem jak traktował kobietę która brała auto zastępcze. Po udostępnieniu jej kluczyków i chwili kiedy odjechała pięknie ją zbeształ słowami spod budki z piwem dumnie się przy tym uśmiechając.

Banda nieudaczników i wymieniaczy. Potrafią zdiagnozować zużycie części którą sami miesiąc wcześniej wymieniali, a jak im o tym wspomnisz to wycofują się rakiem.

Na Lotniczej jakiś nowy warsztat chyba się otwiera. Mam nadzieję że autoserv zakończy swoją nędzną działalność.

Jednym słowem omijać
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
Diamentowa 22 polecam. Naprawiam i robię serwis olejowy tylko tam i jestem zadowolony.
Auto serv.przeglad olejowy filtry olej filtr paliwa prawie 900 zł. A ciężkie barany nie potrafią uszczelki pod śrubę spustowa od oleju założyć. Cała kostka brudna pokrywa silnika do wymiany.
Zgłoszone do inspekcji handlowej wydziału środowiska.

oj jest źle - niby wysyłali emulator do gazu do dystrybutora żeby naprawił, jak rok później robiłem kompletny remont instalacji gazu u porządnego gazownika to oddał mi ten emulator z informacją że nic nie było nawet w nim otwierane i wstawił inny, nowy bez żadnego narzekania że to wielka sztuka - nowy emulator to chyba był oz 20zł czy coś koło tego.

Maiłem ten emulator zawieźć do autserv i pozdrowić ale już nie chciałem się denerwować!

ja wybredny nie jestem, ale to jeden z niewielu przybytków które będę odradzał, zawsze
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry