Widok

Warsztat

Szukam dobrego warsztatu samochodowego. Ktoś poleci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można spróbować w jb servis w Żukowie. Parę aut mi zrobili.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A od kiedy tam odbiera telefon kobieta ? Brawo !!! Ja naprawiam tam swoje auto i jakoś nie na narzekam nie wiem kto pisze te komentarze a do tego negatywne brak słów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

W Żukowie tacy sami agenci jak w baninie z doswiadczenia nie polecam team serwis z Żukowa partacze a gruby pseudo mechanik jedyne co ogarnia to tylko obiad
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

w baninie nie polecam żadnego a szczególnie tego na pszennej niedaleko s7. Zawsze samochód uwalony smarem, palone papierosy w samochodzie... zrobi coś źle (co zresztą nie zdarza się rzadko) a później mówi że nie ma czasu.. po ostatniej wizycie reklamacyjnej i wypalonej dziurze w siedzeniu nie będę więcej korzystał z usług... dawałem wiele szans
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie julek bardzo bym chciał z panem porozmawiać w przedmiotowej sprawie ,wyjaśnić sprawę 200 km przejechanych jestem pewien ze to jest nie możliwe i nigdy takiej sytuacji nie było kolejna sprawa właściciel nigdy nikogo nie obraził tak jak pan lub pani to opisuje to jest wręcz nie możliwe słynie z tego ze jest miły dla wszystkich co do pozostałych zastrzeżeń nie przypominamy sobie z rad prosili byśmy o kontakt jeżeli taka sytuacja miała miejsce postaramy się wyjaśnić i zrekompensować no chyba ze nie ma pan lub pani odwagi się skontaktować a może takiego zdarzenia po prostu nie było .
Lub adres mailowy biuro@autoserv.com.pl bardzo proszę o kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

miły to jest dla swojego psa-burka, przestańcie się już ośmieszać, ktokolwiek miał z wami do czynienia ten wie, ten drugi pajac z innego oddziału tez jest super kompetentny tylko chyba na wyprzedzaniu przed przejściem i na podwójnej...
jak tam ruskie merce dają kaskę?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bosch serwis Hrecki w Leźnie i tyle w temacie. Nie jest najtaniej ale tanio to naprawia się stare punciaki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grzesiek na Jesionowej w Baninie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Motolordzik osowa ul Wenus. Normalny warsztat a nie cwaniaki w kombinezonach
:)

dzięki, sprawdzę.

Na Przennej u Mirka to jest dobry fahura polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nissan almera N15 - pospawali wahacz zamiast wymienić, skasowali za wymianę (to było ze 3 lata temu). Małą wgniotkę (za OC sprawcy) chcieli robić przez tydzień, niby ze spawaniem. Wycena u innego blacharza 50zł. Mechanikę robię w AiS Piotr Klatkowski, blacharkę na Bajecznej u pana Darka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan Zygmunt Główczewski na przeciw kościoła tani i solidny człowiek
Auto Serv według mnie baaaaardzoooo nieuczciwy

To nie pszenna tylko kubusia puchatka. W czym jest dobry ? dałem mu wiele szans wykazać się jednak nie skorzystał

Najlepszy warsztat to automiras długoletni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wszystko zależy od usterki. Ja miałem problem z automatyczną skrzynią biegów. Wielu mechaników próbowało to naprawić i zawsze kończyło się ponownym odprowadzeniem auta do warsztatu. Dopiero, gdy znalazłem w sieci firmę https://zmserwis.eu/ i dużo pozytywnych opinii na jej temat postanowiłem spróbować. Fakt, że do warsztatu miałem dość daleko ale opłacało się wysłać części. Wszystko naprawione porządnie i do tej pory nic się złego nie dzieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja bym zaczął szukać innego szablonu do reklamy szemranej ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

largo jest ok

Niestety Pan Zygmunt zakończył działalność :/

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry