Widok

Warsztat/człowiek, który przeleje hamulce Shimano w Tripolis

Kłaniam,

Wypadłem z obiegu zupełnie a mam potrzebę przelać hebel Shimano 785/675.
Będę wdzięczny za sugestie komu w Tripolis można taką robótkę zlecić bez obawy o skiepszczenie.

Szacunek...
Ivan
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drop na osowej lub rowersi na chełmie po przekątnej, w sopocie ski & bike serwis
Banał. Proponuję zrobić samemu. To naprawdę proste. Tylko kupić w aptece zestaw do transfuzji że strzykawka (serio)

opisz to pls tutaj, prosto jak krowie w rowie, proszę, to ciekawe... ja sam nigdy tego jeszcze nie próbowałem

Ostatnio się bawiłem, więc odkopię.
Kupujesz lejek do odpowietrzania za 17pln, kroplówki nie potrzeba, bo w zestawie z lejkiem jest rurka.
Do tego strzykawka i butelka oleju mineralnego.

W skrócie:
Zdejmujesz hamulec i ustawiasz klamką do góry ( ja jestem leniwy, więc władowałem rower pionowo do stojaka, dało radę )
wkręcasz lejek od góry, strzykawkę z rurką do zacisku i przelewasz w tą i z powrotem.

Dokładna instrukcja kiedy ciągnąć, kiedy dolewać, kiedy kręcić zaworkiem jest też dołączona do lejka.

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry