Widok

Warsztaty weekendowe WenDo samoobrony i asertywności dla kobiet

Opinie do imprezy: Warsztaty weekendowe WenDo samoobrony i asertywności dla kobiet , 27 października 2007 - 28 października 2007
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WenDo - Droga Kobiet

Szukałam jakiegoś kursu odnośnie samoobrony dla kobiet. I proszę :-) Weszłam na portal Trójmiasto, a tu jak zawsze tak i teraz mogłam znaleźć tego co potrzebowałam. Znalazłam informację o kursie WenDo, który wywarł na mnie naprawdę pozytywne wrażenie. Chciałabym
zachęcić wszystkie kobiety na ten kurs, który pomoże odnaleźć się w sytuacjach zagrożenia życia lub zdrowia. Przemiła trenerka, która uczy, słucha i radzi. Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że odnalazłam się w WenDo. Uczestnicząc w tym kursie, w miłej atmosferze, z kobietami, które przychodzą w tym samym celu co Wy łatwo się odnaleźć, nawiązać nowe znajomości, a co najważniejsze przełamać swoje granice, które hamują Was przed wyrażaniem własnej siebie. Nauczyłam się jak radzić sobie w stresujących, nagłych sytuacjach, wiem jak się bronić, wiem dzięki temu kursowi, że jestem wartościową i silną kobietą, która ma prawo żyć zgonie z samą sobą. Być sobą, wyrażać swoje zdanie, nie bać się co powiedzą inni, ważna jesteś Ty TU I TERAZ. Kurs ten stał się dla mnie punktem zapalnym do dalszej pracy nad sobą ! Dziękuję Liliano za czas, który w pełni został wykorzystany, za Twój profesjonalizm i osobite podejście do każdej z Nas. :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Wystawa Queercoded podróż przez queerowe kody kulturowe! (3 odpowiedzi)

Na wystawie "Queercoded" prezentujemy spojrzenia młodych osób twórczych na temat szeroko pojętej...

Ćwiczenia Falun Dafa Kamienna Góra (4 odpowiedzi)

Zacznij dzień od harmonii i wewnętrznej równowagi! Zapraszamy na poranne ćwiczenia Falun Dafa w...

Rambo II - Octopus Festival (3 odpowiedzi)

John Rambo chciał tylko zdobyć coś do jedzenia - a po sukcesie swojego filmu powrócił na kinowe...

do góry