Widok
Warto spróbować
Szczerze mówiąc, uwielbiam mięso. A mięsa nie ma w Biowayu. Jednak, jeśli ktoś pragnie od czasu do czasu zjeść coś innego niż mięso, to warto zajrzeć do Biowayu. 3 dni pod rząd stwierdziłem, że zjem coś zdrowszego niż fastfoody itp. Więc zdecydowałem się na Bioway. Dania z surówkami są bardzo dobre. Nawet jeśli danie głowne nie będzie w waszym guście, to surówki to uratują. To także dotyczy sosów. Sos pomidorowy jest po prostu bomba. Przypomina sos boloński i jest mega. Nie polecam dania Calcone. U mnie ciasto było zbyt suche. Za to bardzo dobre jest Curry. Czyli ryż z sojowym wyrobem kurczakopodobnym, który jest tak przyprawiony, że smakuje jak kurczak. Bardzo smaczne i zdrowe! Ceny są w porządku. A ze zniżką studencka 20% się bardzo opłaca czasami zjeść coś zdrowszego niż pizza lub kebab. Lokal jest bardzo sympatyczny. Przez to, że ulga także działa na napoje, można nawet przyjść i wypić sobie spokojnie kawę za jedynie 2,34 zł (!!!!). Gdzie można za taką cenę posiedzieć sobie w lokalu lub na zewnątrz? Także jest darmowa i otwarta sieć Wifi. Polecam.