Widok

Warto tam posłać swoje dziecko

Przedszkole na Matarni posiada swój niepowtarzalny urok. Opieka super, wszystkie Panie bardzo miłe, profesjonalne podejście do dzieci. Można zawsze przyjść i porozmawiać nt. swojego dziecka. Bardzo wielki profesjonalizm. Sam fakt, jak każdy rodzic, miałam wiele obaw czy moje dziecko poradzi sobie w nowym otoczeniu, jak ja mama niespełna 2,5 letniego dziecka przeżyję rozstania itp. różnych wątpliwości. A tu pełne zrozumienie złego samopoczucia dziecka, tadka nie jadka - pyszne jedzonko z własnej kuchni... Pani Marzenka to teraz ukochana Pani mojego synka. Wręcz bywam zazdrosna o nią, że tak szybko poskromiła moje dziecko.
Oferta edukacyjna bardzo bogata - uważam, że super prowadzone: 1.zajęcia ruchowe w zakresie gimnastyki korekcyjnej
2. zajecia logopedyczne - pełna fachowość i nie tylko.
Polecam każdej mamie i tacie.
Moja ocena
Cudowna Kraina - kategoria: Przedszkola
opieka: 5

zajęcia dodatkowe: 6

wyposażenie: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z mamą Mikołaja całkowicie moje dziecko tez bardzo chętnie chodziło do przedszkola i bardzo mocno uwielbiało panią Marzenkę oraz kilka innych pan ale to wszystko zmieniło się w momencie gdy zmieniono panią dyrektor a co za tym idzie zmieniono całą kadre i pani Marzenki oraz innych miłych pań juz tam nie ma a więc miła atmosfera tez sie skończyła .Szczerze NIE POLECAM tego przedszkola na Matarni atmosfera jest tam na dzień dzisiejszy oczywiście bardzo niemiła jedzenie jest wstrętne panie które sie opiekują naszymi dziećmi nawet po miesiącu pracy nie znały imion naszych pociech zwrotów za wyżywienie nie ma można jedynie po marzyc bo co najwyżej zwrócą za dwa dni np. jak mojego dziecka nie było dwa tygodnie i jeszcze trzeba się upominac a w umowie było co innego napisane takze to wszystko co napisała mama Mikołaja to tylko dobre wspomnienie . Na koniec mogę tylko napisać ze zabrałam moje dziecko z tego przedszkola i napewno nikomu go nie polece
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To prawda, było w przedszkolu wiele zmian i moim zdaniem wyszły one na dobre. Moje dziecko tak naprawdę nie odczuło tych zmian na własnej skórze, może bardziej my rodzice byliśmy zaniepokojeni brakiem informacji, że takie zmiany nastąpią. Jednakże po naszych uwagach właściciel przedszkola wraz z panią dyrektor wszystko wyjaśnili. Na dzień dzisiejszy przedszkole funkcjonuje świetnie - mnóstwo zajęć dodatkowych, bardzo dobre jedzenie, przemiłe panie i fachowa opieka a co najważniejsze dla mnie przedszkole jest czynne cały rok. Mój synek jest szczęśliwy, że chodzi do tego przedszkola a ja widzę jak się rozwija.
Mam nadzieje, że tak będzie dalej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakieś fanaberie Pani wypisuje.Skąd nagle ta niechęć do tego przedszkola? Wszystko funkcjonuje jak należy, Panie nie dość że znają dzieci z imienia to jeszcze po kilku dniach obserwacji potrafią powiedzieć coś o dziecku.Atmosfera jest absolutnie sympatyczna, jedzenie dobre a jeśli chodzi o zwroty za obiady podczas nieobecności to oczywiście są (w przeciwieństwie do niektórych konkurencyjnych przedszkoli).A po zmianie pani dyrektor to jedynie to przedszkole dużo zyskało a nie straciło.
pozdrawiam niezadowoloną mamę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry