Widok
Byłem na rozmowie zarówno z deweloperem jak i z jednym z sąsiadów. Z tego co wiem, to faktycznie było kilka problemów, ale wszystko u niego naprawili. Poza tym slyszalem ze czesc mieszkajacych tam ludzi utrudniala wykonanie napraw, to co sie dziwic ze pozniej takie zale. Co do grzyba i wilgoci, to raczej logiczne, ze trzeba wietrzyc mieszkanie w poczatkowym okresie, gdyz caly budynek pracuje. Z reszta jak juz ktos wyzej napisal, to widze ze znowu ktos tu robi pod gorke, skoro wysyla 2 wiadomosci niby pod innym nickiem ale jednak ip to samo :) polecam samemu sie rozeznac w temacie. Osobiscie zdecydowalem sie na zakup, bo nigdzie w takiej cenie nie dostane takiego mieszkania
Hej Ania. Nowe opinie ? Raczej ma radę. Widziałem ze deweloper już montuje swoje słynne okna kolankowe (własnego autorstwa i wykonania) Kup sobie do nowego mieszkania miskę bo oprócz 5-cio letniej gwarancji masz tez pewność, ze z okien będzie leciała woda do domu. Oczywiście może to być moje kłamstwo dlatego najlepiej zapytaj ludzi, którzy już od niego kupili. Budynek obok.
Najlepszą rekomendacją są opinie ludzi, którzy już kupili od tego dewelopera. Wystarczy podejść do budynku obok i porozmawiać.
Ja zaczerpnąłem opinii i nasłuchałem się bardzo złych informacji na temat samego dewelopera, ich inspektora i całej inwestycji.
Osobiście rezygnuję bo jest to zakup na całe życie i wole zaoszczędzić sobie i rodzinie przykrości i nerwów.
Ja zaczerpnąłem opinii i nasłuchałem się bardzo złych informacji na temat samego dewelopera, ich inspektora i całej inwestycji.
Osobiście rezygnuję bo jest to zakup na całe życie i wole zaoszczędzić sobie i rodzinie przykrości i nerwów.
Myślę, że tak :) byłem kilka dni temu na prezentacji i z tego co widzę, to wszystko idzie w dobrym kierunku. Hmm, wiesz co ja np. pytałem o to czy można wprowadzić jeszcze jakieś zmiany w projekcie czy jak wygląda sprawa z miejscami parkingowymi. Słyszałem też, że strych nie jest wliczony w metraż, a można go na własną rękę zagospodarować, także o to też warto zapytać. A no i jeszcze pytałem czy jest opcja, że firma budująca może wykonać jakieś dodatkowe prace zlecone przeze mnie :) To chyba tyle, jak sobie coś przypomnę to napiszę.