Widok

Wątek kinowy vol.2

Jest część druga, zapraszam.

Wracając na chwilę do Sherlock'a, bardzo mi się podobają te nowoczesne wersje z Robertem i Benedictem, choć lubię też ten serial :

https://www.youtube.com/watch?v=6PTXjLB92Ck&index=1&list=PLhEjs2pJAlfSMzQRHGbnqvRPplGKtyRBN

Klasyka ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Noo, i jaka obsada.
True Detective zapowiada się dobrze
http://www.filmweb.pl/serial/Detektyw-2014-654010
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No jak, Oczy Julii to bardzo ładny tytuł jest ;)
Co wy za straszne tytuły podajecie;)
Pazurki jej ostatnio obcięłam, więc za bardzo mnie nie obroni ;)

Bobry Zombie to nie dla mnie, ale dzięki ;) Zacznę od Julii, ale włączę sobie odpowiednio wcześnie, żebym przestała się bać do wieczora ;)
Pokoj 1408 ciekawy był tak w 2/3 końcówka wyjęta jak z filmu sci-fi :P która zepsuła dobry nawet film. Oczy Julii, to taki dreszczowiec raczej niż horror. Strasznie bojaźliwa jesteś ^^ W takim razie coś lżejszego polecam np Bobry Zombie :)
Twoja kicia z pazurami bo ze jest bardziej obronnym kotem niz moj pies.
Jak się zmobilizuję to w sobotę obejrzę Oczy Julii, wezmę kicię na kolana to może dam radę ;)
widziałam i jeden i drugi. Vi, ależ to taki przyjemny strach. Ja ogladałam takie filmy w pustym domu. Z jednej strony las, z drugiej wrzosowiska. Trzeszczace schody. Owszem bałam sie potem do lazienki isc, ale da sie przezyc.
Ja bym z chęcią obejrzała takie filmy, tylko muszę kupić laptop, bo w smartfonie chyba nie dałoby rady:-))
Mam się przygotować psychicznie do Oczu Julii? ;)

Mam jeszcze ochotę na Pokój 1408, bałam się już po samym zwiastunie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To obejrzyj coś lzejszego np serial Hannibal albo poczekaj do soboty na ostatni odcinek piątego sezonu walking dead
Obejrzałam Anonimusa i powiem Wam, że jeżeli w tym filmie jest choć źdźbło prawdy, to z królowej Elżbiety była niezła aparatka a William Shakespeare na pewno nie napisał Romea i Julii ;)

Koleżanka poleciła mi też hiszpański horror Oczy Julii, już go mam, ale chyba poczekam z seansem do lata, dłużej jest jasno :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, mnie nie mdli po babeczkach ;) Chyba, że za dużo ich zjem ;)
Dam radę;)...na wszelki wypadek wezmę stosowną torebeczke;)...dla Ciebie też w razie co?;)
Możemy iść na Kopciuszka ;)
Mikro...Ty mnie ciągle straszysz;)...po antybiotyku mogą wystąpić...innej opcji nie dopuszczam:))
>ja nie wiem czy coś jeść bo podobno może zemdlić;)

inka, masz mdłości?! ;) ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jedna mała babeczka czekoladowa jeszcze nikomu nie zaszkodziła ;)
Zrobione:)...wreszcie wyjdę do ludzi;)...ja nie wiem czy coś jeść bo podobno może zemdlić;)

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (790 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Własna firma? (55 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Biżuteria jako prezent? (42 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

do góry