Widok

Ważne spostrzeżenie!

Odkąd u nas na osiedlu powstał Fresh, wiekszość na zakupy chodzi właśnie tam. Jednak od kilku dni (tj. przełom grudnia i stycznia) po sklepie przechadza się wygolony wytatuowany typ. Nikt nie wie czemu to ma służyć, ponieważ jeśli pełni on role ochroniarza, powinien mieć uniform, a takowego nie ma, sprawia więc wrażenie zupełnie odwrotne, a więc osoby która za chwilę podejdzie do kasy i grożąc nożem każe kasjerce opróżnić jej zawartość. Przypuszczam że owy pan jest partnerem pani Agnieszki ponieważ sprawiają wrażenie pary. Chciałbym aby tę informacje przeczytał właściciel sklepu, ponieważ niezręcznie się czuję kiedy robię zakupy a pomiędzy półkami przechadza się on. Chciałbym aby Pan/Pani zajęli się tą sprawą ponieważ zacznę robić zakupy gdzie indziej. Z Poważaniem Krzysztof Gąsiorowski.
Moja ocena
obsługa: 3

asortyment: 4

promocje: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czy ekspedientki nie są zobowiązane do zapakowania wina w papier, tak, jak to się robi w innych sklepach?
Wczoraj 15.03. br kupowałem wino włoskie ok. godz. 18-ej w sklepie Fresh Market w Sopocie na osiedlu Przylesie i byłem zdziwiony, bo wysoka, szczupła, ciemno-włosa panienka, stwierdziła, że nie ma obowiązku opakować butelki. na moje naleganie z łaski wyciągnęła spod lady papier i obrażona wino opakowała.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
napewno nie sa zobowiazane... prosze pamietac ze ekspedientka to normalny czlowiek a nie szmata do podlogi ktora mozna pomiatac po podlodze jak mopa!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry