Widok
Weekend z R.
Opinie do spektaklu: Weekend z R..
Robin Hawdon Weekend z R. Och-Teatr w Warszawie Nawet najbardziej misterny plan może wziąć w łeb, jeśli komuś nieopatrznie wymknie się o jedno słowo za dużo? Szalona komedia charakterów i sytuacji, zrealizowana w niekonwencjonalnej interpretacji. Clarice postanawia wykorzystać służbowy wyjazd męża Rogera i zaprasza na weekend Rodneya, architekta wnętrz, oraz Roberta, swojego włoskiego ...
Przejdź do spektaklu.
Robin Hawdon Weekend z R. Och-Teatr w Warszawie Nawet najbardziej misterny plan może wziąć w łeb, jeśli komuś nieopatrznie wymknie się o jedno słowo za dużo? Szalona komedia charakterów i sytuacji, zrealizowana w niekonwencjonalnej interpretacji. Clarice postanawia wykorzystać służbowy wyjazd męża Rogera i zaprasza na weekend Rodneya, architekta wnętrz, oraz Roberta, swojego włoskiego ...
Przejdź do spektaklu.
Swietnie zagrane, choć...
Ja też jestem zadowolona, że się wybrałam na ten spektakl, bo wreszcie trafiłam na komedię, na której naprawdę można się pośmiać!
Aktorzy świetni, choć kilka razy zaliczyli wpadkę, nie mogąc się powstrzymać od śmiechu w trakcie wygłaszania swojej kwestii (K.Janda, C.Żak). Ale to nawet było miłe i publiczność nagrodziła ich rzęsistymi oklaskami.
W styczniu podobno będą z tym spektaklem w Wejherowie - polecam!
Aktorzy świetni, choć kilka razy zaliczyli wpadkę, nie mogąc się powstrzymać od śmiechu w trakcie wygłaszania swojej kwestii (K.Janda, C.Żak). Ale to nawet było miłe i publiczność nagrodziła ich rzęsistymi oklaskami.
W styczniu podobno będą z tym spektaklem w Wejherowie - polecam!
rozczarowanie
Kilkukrotnie zdarzylo nam sie pojechac na przedstawienia Och- Teatru do Warszawy, wiec bardzo ucieszyl mnie fakt, iz przedstawienie bedzie grane w Gdyni. Tymczasem..wyszlismy z mezem w przerwie. Nie pomogla wspaniala obsada- przedstawienie na zenujaco niskim poziomie. Historia nijaka, co gorsza, dialogi również. Szkoda, bo po takiej "wpadce" bede mocno sie zastanawiala czy wydac kolejne 250zł na sztukę :(
oj ciekawa opinia
Ja byłam również i nie rozumiem zupełnie opinii Zuzy, myślę, że cała pełna sala również nie rozumie, bo pamiętam, że publiczność wręcz oszalała i długo biła brawo na stojącą.... a w trakcie spektaklu również nie była w stanie opanować świetnych emocji... Zuza chyba była na innym spektaklu :) Ja gorąco polecam!
To rewelacja. Myślę, że nie bez powodu jest po raz drugi wystawiana :)))
To rewelacja. Myślę, że nie bez powodu jest po raz drugi wystawiana :)))