Widok

Wegetariańska Niedziela

Wegetariańska Niedziela Temat dostępny też na forum:
Trójmiejski Klub Wegetarian Wege Aktywni, Stowarzyszenie Empatia, Viva!Akcja dla Zwierząt i klub Mandarynkazapraszają na Wegetariańską Niedzielę !!W programie Wegetariańskiej Niedzieli:- wykłady nt. wegetarianizmu, zdrowia i praw zwierząt- prelekcje filmów- smakowity pokaz gotowania- rolnictwo ekologiczne- prezentacja organizacji pozarządowych- wege literatura i gadżety- prawdziwa ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytanie do Orange

A gdzie Ty kupujesz swoje rzeczy?Czy kiedykolwiek zrobiłaś coś dla innego człowieka lub zwierzęcia?Proszę bardzo przyłącz sie do Amnesty International-jest szerokie pole do popisu. jest takie powiedzenie"Lepiej niech mówią o Tobie żle,niz wogóle by o Tobie nie mówili"-czy jakoś tak nie pamiętam teraz bo sie zdenerwowałem he he.Ludzie nie mają pojecia o czym piszą,nasłuchają się telewizji i naczytaja gazet a potem piszą bzdury w necie,bo się akurat nudzą>Zapraszam na wege niedziele to pogadamy.A i jeszcze czy słyszałeś o akcji Food Not Bombs?

niejedzenie

niejedzenie mięsa ma ogromne znaczenie , bez względu na poziom moralny czy intelektualny danej osoby bez wzgledu na to jakie nosi buty. Przez prostą decyzę moze zmienic się otaczajaca nas rzeczywistosć...moja... twoja ..decyzja jest bardzo ważna .W tym wypadku, zaniechanie stanowi podstawe calego procesu, ktory , miejmy nadzieje, obejmie coraz wieksze rzesze ludzi na naszej planecie.

do orange

Widzisz, dla mnie ważniejsze są zwierzęta od ludzi. Może nie od wszytskich, ale od wielu.

"im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta..."

Inne tematy z forum Rozrywka

Reni Jusis (DJ set) x The Very Polish Cut Outs (4 odpowiedzi)

Tego lata dwa wyjątkowe światy spotykają się na jednej scenie.Reni Jusis (DJ set) i The Very...

Cykl koncertów Teatru Muzycznego im. Danuty Baduszkowej "Zaczęło się od morza" (4 odpowiedzi)

Spotkajmy się na urodzinach Gdyni!1926 - 100 GDYNIA - 2026ŚWIĘTUJEMY W DZIELNICACHMaj24 |...

Morandi (3 odpowiedzi)

Już 27 listopada Gdynia zamieni się w taneczny parkiet za sprawą wyjątkowego koncertu zespołu...

do góry