Widok

Wejherowo Akrtywnie

Wejherowo Temat dostępny też na forum:
Witam
Jestem z Wejherowa i szukam osób lubiących jazde na rowerze. w grę wchodzi raczej las ( rower górski ). Spokojna jazda. Czasem dyspomuję różnie wiec można się zgadać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wejerowo zupełnie nieAkrtywnie

"w grę wchodzi raczej las ( rower górski )"

rotfl, to chyba chodziło ci o Rover Leśny?

idź na forum WTC, http://wtc.wejher.pl/
może tam łatwiej o branie, ale oni chyba zbyt aktywni dla Ciebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Forum Wtc śpi. zobacz na datę ostatnich komentarzy. A jeśli chodzi o rower może być leśny byle jechał. Ciekawe ile Ty Tx robisz tysięcy km rocznie aktywny rowerzysto ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
:-)

Nie wiem, nie uzywam liczników.

Ludzie WTC nie śpią, kilku mieszka w Wej, a pracuje w Gdy, jedna babka tak na oko 4Okg jeździ co dzień Hutniczą i ciężko za nią nadążyć. Bywają na gdyńskich Masach Krytycznych, współorganizują Wielkie Przejazdy i są świetni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tak. Masy Krytyczne i Wielkie Przejazdy to są MEGA imprezy sportowe i sportowo-rekreacyjne
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zbiórka osób lubiących jazdę na rowerze: Wejherowo, parking przed marketem Lidl, ul. Ofiar Piaśnicy
dnia 13 kwietnia o godz. 10:50
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rowery

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

do góry