Widok

Wer

Ludziom słabym i nie podlizującym się do zorganizowanych grup wzajemnej adoracj nie odpisywano tak samo jak nie odpowiadano na większość inteligentnych pytań i propycji poważnych dyskusji. Trzeba było być kontrowersyjnym, zaczepnym zabawnym lub cieplutkim by uzyskiwać odpowiedzi, czasem też usyskiwał odpowiedzi straszliwy smutek lub żałość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wicherek,

No i co z tym mailem od Ciebie i Ciri.Pozdrawiam ciepło.Muszę uciekać, koniec czasu w kafejce.

Kiwdul

Co było , a nie jest nie pisze sie w rejestr.

Mixer,

Przecież Ty i tak miałeś zawsze jedne z najpewniejszych informacji odnośnie ksywek w dawnym Hyde Parku.
Mam pytanie, czy to od Ciebie jest to pytanie w czyich ramionach spędziłam sylwka, czy jakoś tak.
Skoro dotarły do Ciebie wieści z imprezki u Kiszczaka to wiesz.

Witajcie,

Wróciłam po wielu miesiącach nieobecności, prawie zaspomniałam, ze istnieje coś takiego jak Hyde Park.Miło wspominać stare dobre kratkowane czasy.Tylu starych znajomych-Mixer.Zwierzak i Kwisatz....
Zamierzam sie zabawić, zapraszam więc wyżej wymienionych do rozgrywki.Ciekawa jestem ile potrwa zanim Ci wyjadacze odkryją kim jestem naprawdę.
Resztę pozdrawiam, stara-nowa...

wer...

Nie jestem tajemnicza, znasz mnie ... dobrze :)
Czasem wstyd mi, że w złości poniżam się do poziomu takiego.... wiesz kogo :) i przyznaję nie chcę się podpisywać.
Ale zawsze tu jestem z wami
Ifciu, Żonko Bokela :)

:)))))

Pozdrawiam Walczące : Ifkę , BŻ. no i tajemniczą :) ??
Niech Wam sobota miłą będzie drogie Amazonki

Firestarter

Wiem zbyt wiele o religiach aby wierzyć w to co mówią lub mówisz . Czasem wykorzystuję je do własnych celów.A wiesz Ty np. czemu religia katolicka rozwijała się w C. Rzymskim a nie w miejscu powstania - Izraelu
I co ty na to "rewolucjonisto"?

Mixer

Nooo.. tak , - ładna wiosna . Nie , nie chodzi mi o to by texty były mdłe , nijakie , jak sugerujesz

Zwierz

Mam nadzieję .... alkoholu używam w "ilości, procentowości , gatunkowości " w zależności od potrzeb i sytuacji . Jednak w sposób "Słowiańsko Azjatycki" nie pijam .
Uważaj ! kobiety wybaczą wszystko ale nie nudziarstwo

:)

No i nie ma go...
Jak się spokojnie zrobiło :)

Kwisatz

Tak, różne były strategie .... Zebrał je kiedyś i opisał J. Kiszczak w" poradniku " - jak zdobyć popularność w Gratce - Mój cel był inny . To Propozycja , jak reagować a raczej nie reagować na tzw. "texty" . Uważam ją za skuteczną . ..... jak widac :)

Dr Lecter

Trochę mylisz.... generowanie z procesem transmisji detekcji informacji . Jakość przekazu ocenia się bez tej pierwszej . Co do transmisji (technika Portalu), nie można mieć zastrzeżeń . Pozostaje wiec "odbiornik-dekoder/interpretator ". Od jakości jego "software" a także od ( o czym zapomniałeś ) aktualnego stanu Psycho-fizjologicznego zależy poprawność odbioru .
I ta jakość, wbrew temu co piszesz, decyduje o trafności (lub nie) interpretacji odebranych informacji.
Chciałeś poważnie ........ więc jest .

Fiona

uhuhhuhuuu.... ...i to wszystko? Jestem zawiedziony. Co to ma być? Odgłosy Białej Damy z malborskiego zamku? To ma być rzecz której się przestraszę. Pstryk- i księżniczka Fiona zamieniła się w mówiącą Żabkę. Odwiedzcie ją proszę, jest taka samotna i jeszcze zielona.

....

Już "poszły" sms-y
Czekam na odpowiedzi
Wstępnie: spotkanko w sobotę, o miejscu możemy pogadać, jestem za Gdynią :),
Sopot - był, Gdańsk - był
Ale jak uważacie :)

:)

Tobie też miłego weekendu i walcz jak lwica dalej. Do przeczytania.

Zwierz

Widać, że nie korzystasz ze słowników głównie ortograficznego, jak spostrzegawczo zauważyła :). Ups, chyba po Twojemu powinno być: kożystasz.
Do zobaczenia, ale nie obiecuję, że w poniedziałek

Żonciu

Jestem jak najbardziej za.
Skontaktuję się z Gosią, Byczkiem i Tomeksem.
Całuski i "uściski" hihihi

Zwierz i inni

Miłego weekendu!

Zwierzaku

Można również dyskutować bez złośliwości, to napewno jest ciekawsze i bardziej przyjemne.

Ifcia

Bywają na tym świecie osoby, którym trzeba chociaż spróbować otworzyć oczy...
Kiedy jakieś spotkanko? My proponujemy następny weekend. Co Ty na to?
Miłego odpoczywania.
Całuski i papa