Widok

Wesele - propozycje

Wesele Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny. Poszukuję miejsca na zorganizowanie wesela - najlepiej by było w okolicach jeziora bądź morza, jednakże piękna sala w otoczeniu pięknej przyrody również jest mile widziana :). Czy mogłybyście podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat takich miejsc? Wesele przewiduję na ok 100 osób, chociaż przyznam że wolałabym mniejsze. Ale niestety rodziny się nie wybiera.

Za wszelkie komentarze byłabym bardzo wdzięczna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Sprawdz na kryształowy dworek Zbychowo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
przekop forum, jest tak wiele propozycji i opinii że znajdziesz tam wszystko czego chcesz... troche wysiłku!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Forum przekopuję od kilku dni i doczytałam prawie wszystkie posty do połowy 2014 r.. Nie wydaje mi się, że brakuje mi wysiłku. Z uwagi na to, że mało jest propozycji nad wodą postanowiłam zamieścić osobny wątek. Nie wydaje mi się, aby było to coś złego.

Kryształowy Dworek bardzo piękny, pojadę w weekend obejrzeć lokal :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wichrowe wzgórza, adgar, ostrzyce, stara wędzarnia... ostatnie posty które pierwsze przychodzą mi na myśl, chyba wszystkie mają osobne posty i to całkiem świeże. nie wiem jak szukałaś ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam bardzo podobne kryteria podczas poszukiwania sali :) trafiłam do: Adlera, Romy, Wichorego Wzgórza no i w końcu do U Chłopa - tam miałam wesele :) polecam bardzo bardzo :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dworek Rajska góra piękny ogród i blisko jeziora byliśmy tam na weselu tydzień temu miejsce przeurocze nie ma się do czego doczepić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Karczma Swojak w Otominie :)
Krzewi Róg Garcz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nad Potokiem w Jelitkowie , nie będziesz zawiedziona . Wszystko jest na duże SUPER .
do góry