Widok

Wesele w plenerze - czy warto?

Witam,
zastanawiamy sie czy warto wogole zastanawiac sie nad taka opcja wesela, czy ktos z was robil takie wesele, ewentualnie planuje..chcielibysmy sie dowiedziec sie czegos wiecej od osob zaglebionych w temacie :) Jak bysmy chcieli zrobic takei wesele to gdzies nad jeziorem, do tego byl by potrzebny namiot, ale marzy mi sie taki jak z filmow, a nie moge nigdize takiego znalesc.. moze kots pomoze i co sadzicie o takim pomysle?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Składnia wypowiedzi jest niezbyt ciekawa ("zastanawiamy się czy warto wogole sie zastanawiac..." itp.), ale nawiązując do tematu - polecam zapoznać się z ofertą ośrodka Mausz na Kaszubach, które mieści się właśnie nad jeziorem o tej samej nazwie. Na FB mają profil, a tam widziałam ofertę weselną z galerią, w której akurat zamieszczone były zdjęcia z wesela. Namiot nad jeziorem, lampiony itp. Okolice znam od wielu lat, więc od strony widoków polecam, natomiast w kwestii wesela sugeruję zadzwonić, poprzeglądać zdjęcia, podpytać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak szybko pisałam i rzeczywiscie ten błąd skladni rzuca sie w oczy :) obiecuje poprawe.

Wracając do tematu, to udalo mi sie znaleść firme w okolicach Gdyni, gdzie mają naprawdę śliczne namioty. Dzisiaj bede z nimi omawiała szczegóły, to was poinformje, moze akurat sie to komus przyda.
Zostawiam adres strony tej firmy, to możecie sobie zobaczyc. W dziale 'wynajem' maja pokazane właśnie te namioty. Namioty w stylu amerykańskim/angielskim.

http://www.artent.pl

pozdrawiam i czekam na wasze opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zadaję pytanie i sama sobie na nie odpowiadam :D Reklamka się wydała :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jaka reklama? poprostu dziele sie informacja :) mamy ślub w przyszlym roku i sie zastanawiam nad róznymi opcjami. Bylismy wczoraj tez w zamku w Rzucewie, a w przyszlym tygodniu jedziemy do palacu w Ciekocinku, zapowiada sie bardzo ładnie :)

http://www.palacciekocinko.pl

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polacy jednak to naród z kompleksami. Zawsze czekają się albo składni lub czegoś innego bo sami czują się gorsi lub nie dość dobrzy.

Pomagałem w organizacji wesela przyjacielowi. Z powodu na niski budżet zdecydował się na wesele w plenerze. Znaleźliśmy tanią firmę w której wypożyczyliśmy namiot bankietowy który pomieści bardzo dużo osób i muszę przyznać że na lepszym weselu nie byłem. Było jak w amerykańskich filmach. Naprawdę polecam. A jeśli chodzi o firmę od której wynajęliśmy namioty i cały asortyment znajdziecie tutaj http://namiotybankietowe.org

Wesele w plenerze to coś o czym zawsze marzyłam

W wakacje i na wiosnę dlaczego nie :) chociaż ja bym wolała mieć salę w razie W Ale sama uroczystość ślubna w ogrodzie no w Double Tree w Warszawie to moje marzenie :) My mamy jeszcze 2 lata do ślubu i ciągle namawiam narzeczonego byśmy zrobili ceremonię w ogrodzie :)

Inne tematy z forum Kupię

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

do góry