Widok
Westbam- koncert w klubie Cream Sopot
Westbam koncert w klubie Cream Sopot 05.06.2010Impreza na dwóch parkietach!WESTBAMhttps://www.myspace.com/officialwestbam Westbam.de Maximilian Lenz (Westbam) urodził się 4 marca 1965r w miejscowości Münster. W roku 1983 rozpoczął swoją karierę w klubie Odeon w Muenster. W 1984 przeprowadził się do Berlina, który ciągle był przedzielony przez mur. Westbam zaczynał jako DJ w Berlińskim sławnym ...
więcej
więcej
Nie siej fermentu
Sprawdź sobie na majspejsie Westbama. Skoro sam wpisał miejsce koncertu na własną stronę to przecież teraz nie wycofa. Ludzi w błąd wprowadzasz. Poza tym stara, dobra Viva już nie istnieje- jesteś nie na bieżąco z faktami. Westbam na pewno da świetny występ, już nie mogę się doczekać. Super muza!
jaaasne
Też byłam na sylwestra i była pełna kulturka. Ludzie na poziomie i bardzo dobra organizacja. Nie miałam żadnych zastrzeżeń. Bawiłam się super i w tym roku też się pewnie wybiorę. Nie wiem skąd ludzie biorą te komentarze, niektóre nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.. Najlepiej samemu pójść i sprawdzić. Tyle na ten temat.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Żarty
Chyba sobie żartujesz. NA sylwestra był pełen klub, jak nie wierzysz zerknij sobie na zdjęcia na ich stronie- wrzucili do galerii. Tam zobaczysz te swoje 30 osób i tych "karków" itd
Jak ktoś nie był to niech się nie wypowiada- zdjęcia mówią same za siebie- była świetna impreza i bardzo mili ludzie, na poziomie. Denerwująca jest ta nagonka na ten klub, zwłaszcza że moim zdaniem ma bardzo duży potencjał..
Jak ktoś nie był to niech się nie wypowiada- zdjęcia mówią same za siebie- była świetna impreza i bardzo mili ludzie, na poziomie. Denerwująca jest ta nagonka na ten klub, zwłaszcza że moim zdaniem ma bardzo duży potencjał..
I teraz głupio
I teraz koledze Pafi powinno być głupio.. Westbam był? Był! I to zarąbiście zagrał. Bardzo długo i na maksa. Super imprezza była. Aż mi się słabo robiło jak słuchałem tych kitów, że pewnie będzie tylko relacja z koncertu na telebimach i inne bzdury. A tu koncert był i Westbam świetnie zagrał, super się bawił i robił sobie cały czas zdjęcia z ludźmi. Jednym słowem było super!
Chłopcze nie siej fermentu
Nie siej fermentu
Sprawdź sobie na majspejsie Westbama. Skoro sam wpisał miejsce koncertu na własną stronę to przecież teraz nie wycofa. Ludzi w błąd wprowadzasz. Poza tym stara, dobra Viva już nie istnieje- jesteś nie na bieżąco z faktami. Westbam na pewno da świetny występ, już nie mogę się doczekać. Super muza!
??
Na Westbama białe rękawiczki?! Kolega xx ewidentnie się uwziął:) W klubie jest porządna selekcja i dowiadywałem się, że na tym koncercie też będzie, także ja jestem na tak. Będzie super impreza! I mam nadzieję, że Ciebie xx tam nie spotkam bo bardzo byś się rozczarował nie widząc tej całej patologii i małolatów..
Westbam !!
Ja tam mam olbrzymi sentyment do Westbama i chętnie się wybiorę. Takich kawałków już dzisiaj nie ma. Mogę go słuchać cały czas. I bardzo dobrze, że będzie grał to samo. Po to idę na jego koncert, żeby posłuchać wszystkich największych hitów. I chętnie płytę dostanę:) Ja jestem mega pozytywnie nastawiona i bardzo dobrze, że będzie taka okazja w Trójmieście, bo cotygodniowa oferta klubów na dłuższą metę może się znudzić..
Super impra miałem na niej 10 lat mniej !! ;)))
z*******a impra. Warto było przyjechać te paredziesiąt km żeby się tam znaleźć. Było jak trzeba znane hity z love parade i te jego mixy, które mnie kolejny raz wymiotły;) Polecam warto było wpaść. Jedna uwaga do organizatorów: jak podawaliście, że bilety są po 29 zł. A tak głosili nawet na dwie godziny przed koncertem na Monciaku, to powinny być po 29 zł a nie 35 zetów.
Hmm i ta żenada przed wejściem do klubu. liudzie, którzy czekali w długiej kolejce i po kupieniu biletu chcieli się załatwić musieli zapłacić 5 zł za kibel, który był na... monety... Wiem, że Viva to komercj, ale bez przesady. Toaletka musi być za darmo. Tym bardziej, że większość, która nie weszła od razu na piętro i tak przepłaciła...
Hmm i ta żenada przed wejściem do klubu. liudzie, którzy czekali w długiej kolejce i po kupieniu biletu chcieli się załatwić musieli zapłacić 5 zł za kibel, który był na... monety... Wiem, że Viva to komercj, ale bez przesady. Toaletka musi być za darmo. Tym bardziej, że większość, która nie weszła od razu na piętro i tak przepłaciła...