Widok

Weterynarz TOMASZ SUJKOWSKI

Od prawie urodzenia czyli 65 lat mam kontakty z lekarzami wetrynarii. U każdego nawet wypisanie recepty już w trakcie leczenia płaci się za wizytę. Z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że Tomasz Sujkowski jest wyjątkiem,(bardzo dobry weterynarz no i przede wszystkim człowiek) który pozwala jeszcze wierzyć w ludzi!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się z dobrą opinią o wet.Tomaszu Sujkowskim.Wielka empatia do zwierzaków do ludzi zresztą też.Zupełny brak pazerności dotyczący opłat za usługi.Dobro i pomoc zwierzętom jest piorytetem dla tego lekarza.Bardzo z moim Shiro jesteśmy wdzięczni za profesjonalną opiekę i dobre serce Pana Sujkowskiego. Życzymy dalszej owocnej pracy i zadowolenia z uzdrawiania pacjentów.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry lekarz a przede wszystkim uczciwy .Powiedział mi prawdę o stanie mojego kota a w przychodni na ul.Cechowej sztucznie podtrzymywali cierpiące zwierzę przy życiu aby jak najwięcej zarobić .....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niewielu jest takich ludzi. Potwierdzam i przyłączam się do życzeń.

Marta Z
Wspaniały człowiek lekarz z powołania. Kieruje się zdrowiem czworonoga a nie nominałem na banknocie. Takich ludzi już nie ma.
Serdeczne życzenia panie Doktorze.

widać rodzina Tomasz sie pojawiła hahha Ja jako brat Tomasza, oraz za obiecane mi 0.7 wodeczki za ten wpis, również uważam , że takicvh trzech jak sam jeden Tomasz nie ma siedmiu. a teraz ide z bratem Tomaszem pić wodeczke.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hobby

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry