Widok

Weterynarz

Chciałbym zapytać Was o sprawdzonych weterynarzy gdzieś niedaleko Banina.
Macie jakieś propozycje ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodzę z moim psiakiem, moi znajomi również do Wet-medyk przy ul. Różanej w Baninie. Jestem mega zadowolona.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zależy czego oczekujesz. Jest dwóch weterynarzy w Baninie. Pani na Klonowej, w tym samym budynku co Tiramisu i mięsny. Jest Wet medyk na Różanej. Mają tam też hotel dla psów. W moim przypadku nie za bardzo ten hotel się sprawdził. Pies ma problemy skórne od pobytu tam a szedł zdrowy. Aktualnie jeździmy do Przodkowa - przed samym rondem trzeba skręcić w prawo. Jest tam takie centrum handolowo - usługowe. Ta lecznica jest na poziomie. Lekarz kompetentny, doświadczony. Młoda lekarka też ok. Różnicuje przy diagnozie, zbiera dokładny wywiad, nie leczy na podstawie pierwszego rzutu oka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Korzystam z usług Pani Oli na Klonowej, ceny OK, na fachowość też nie narzekam na razie, uzdrowiła mi kota, zrobiony komplet badań łącznie z usg, wydaje się raczej przejęta swoją rolą i nie spieszy się w sensie poświęca zwierzakowi trochę czasu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Wet-medyk na Różanej, panie bardzo kompetentne, nie zdzierają kasy, bardzo sympatyczne. Pies chodzi bo musi i mimo swojej antypatii do weterynarzy bardzo dobrze na tym wychodzi :) pomogły nam w bardzo trudnej sytuacji i jak dla mnie są najbardziej godne zaufania ze wszystkich weterynarzy do których chodziliśmy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam Osowa Awet+ na ul. Cerery 1 (boczna od Barniewickiej). Bardzo dobry weterynarz. dojazdy do "pacjentów". My serwisujemy całą "zwierzęcą" rodzinę u Pana Pawła
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja mam sprawdzonego weterynarza u nas w Gdańsku na Bitwy Oliwskiej. Bardzo dobrą opcja jest to ze jest to klinika całodobowa, więc w razie problemu zawsze można się tam wybrać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobra lecznica. Jeżdżę tam z moimi dwoma owczarkami. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam WetMedyk. Panie uratowały mi kota, przy tym nie zdzierając ze mnie ostatniego grosza. Wszystko profesjonalnie, zwierzak nie obawia sie powrotu na wizytę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Morena,Bulońska 16 - Trójmiejska Klinika Weterynaryjna i Oliwa, Bitwy Oliwskiej 28 - Nasza Lecznica , całodobowe i b. dobra obsługa jak i lekarze. Kiedyś mieszkałem w Oliwie i zwierzęta tylko tam, teraz jak trzeba to jadę na Morenę bo bliżej. Ale polecam obie kliniki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mamy 2 weterynarzy w Baninie na ul Klonowej (wejście z tyłu budynku) mała lecznica oraz na Różanej - boczna od Pszennej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moj kot mial zabieg usuwania części zębów a z pozostalych zębów usuwanie kamienia w narkozie w WetMedyku (Różana). Wszystko było OK, jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

podobnie z moim kotem tez zabieg na Różanej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

do góry