Widok

Weterynarz

Witam wszystkich, czy możecie podzielić się opiniami o weterynarzach w Baninie, Pępowie, Kartuzach lub jakimś innym dobrym w naszej okolicy? Szukam dobrego weterynarza, pewnie będzie potrzebna biopsja, badania, może nawet zabieg...Dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Generalnie to każdy weterynarz jest dobry w czymś innym, więc zależy o co dokładnie chodzi. Jeśli natomiast miałabym polecić jedną dobrą osobę, to albo Jarosław Kłyszejko-Kowiel z New Vet 24h na Chwaszczyńskiej w Gdyni. Ewentualnie Tadeusz Popławski z Bitwy Oliwskiej.

Ja polecam"Domina" w Żukowie i lecznicze, szpital dla zwierząt w Kartuzach

Wet-medyk - ul. Różana Banino (mają też gabinet w Pępowie).
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też polecam wet medyk z różanej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam panią weterynarz z gabinetu kiwi, prowadzi nasze trzy psy. Zdarzało nam się awaryjnie korzystać z innych gabinetów (Gdynia i Gdańsk) - raz lepiej raz gorzej, jedno pewne: omijać łąkową w Gdańsku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też polecam Panią Aleksandrę z Kiwi, od lat dba o zdrowie naszych zwierzaków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie stać Cię na łąkową? Nikt nie ma takiej wiedzy i sprzętu. Łąkowa w awaryjnych sytuacjach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Sabine Żarnowską na Potokowej w Gdańsku. Ma sprzęt do usg i rtg. Dobry jest też Przeworski z Animal Med na Słowackiego, ale drogi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Awet+ Osowa ul. Cerery, boczna od Barniewickiej

Również polecam Pania Sabine Żarnowska z Potokowej chodziliśmy tam 3 lata i jak bedzie jeszcze jakas awaryjna sytuacja tez tam pojedziemy. Polecam tam Pania Sabine i Pania Magdalene. A z takimi rzeczami bieżącymi chodzimy do kiwi na Kloniwej. Na różanej byliśmy raz i chyba wiecej tam nie pójdziemy

Bardzo dziękuję wszystkim za rady :)

Inne tematy z forum Banino

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

do góry