Widok

Weterynarz ulica Różana

Czy ktoś korzystał z usług przychodni weterynaryjnej przy ulicy Różanej w Baninie? Może się wypowiedzieć?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę ze ktos kasuje nieprzychylne dla siebie posty. Tak jak pisalam wcześniej nie polecam tego gabinetu ponieważ panie nastawione są tylko na pieniądze. Jak najwięcej zebrać kasy, nie mając pojęcia jak leczyc. Metoda prób i błędów. Ponadto słabe podejście do zwierząt. Nigdy więcej!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Również zdążyło mi się wystawić im niepochlebną opinię, a ta szybko zniknęła. Więc może tak, opinie na Google są pozytywne, ocena 4,7. Ja natomiast nigdy już tam nie wrócę
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Panie w tym gabinecie robią masę badań w ogóle niepotrzebnych po to aby tylko skasować. Gdzie jadąc do innego weterynarza ze zwierzatkiem, weterynarz nie mógł pojac po co tamte panie robily takie badania i przepisaly leki ktore nie przyniosłny zadnego efektu. Nawet nie zlecily badania usg, gdzie w innym gabinecie było to normą i mozna bylo szybko postawic trafna diagnoze. Nie polecam na ul. Różanej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

jest inny gabinet w Baninie i jet ok
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

do góry