Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Regina, Edmund S. - ocena Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Michała Bartnickiego za zrobienie...
~Regina, Edmund S.
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 12 maja 2026

JB - ocena Korzystałam z usług kliniki kilkukrotnie i za każdym razem spotykałam się z...
~JB
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 11 maja 2026

. - ocena Nie polecam tej lecznicy absolutnie nikomu, szczególnie jeśli chodzi o...
~.
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 11 maja 2026

Pieski dwa - ocena Jestem wieloletnią klientką oddziału w Pruszczu Gdańskim i stale jestem pod...
~Pieski dwa
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 6 maja 2026

Iva - ocena Wspaniała ekipa lekarzy . Od lat przychodzę ze zwierzętami do tego gabinetu....
~Iva
-

dodano: 5 maja 2026

Zosia - ocena Duże zaangażowanie weterynarzy w prace, dobry kontakt, rzetelna informacja o...
~Zosia
-

Patryk - ocena największe zaangażowanie, niesamowita wiedza, empatia, dobry sprzęt, uczciwe...
~Patryk
-

Joanna - ocena Pani doktor to cudowny lekarz weterynarii pełna empatii, cierpliwości i...
~Joanna
-

dorota - ocena Mój kot uwielbia Pana doktora na sam głos reaguje wyciem ,Opieka...
~dorota
-

dodano: 4 maja 2026

Ola Frankiewicz - ocena Pan i Pani doktor wspaniali. Zwierzęta ich kochają, moje trzy kotki dają się...
~Ola Frankiewicz
-

dodano: 4 maja 2026

Anna Romanowska - ocena Dn.28.04.2026 zmuszeni byliśmy skorzystać z pomocy nocnej przychodnia...
~Anna Romanowska
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 30 kwietnia 2026

Natalia - ocena Pan Tomasz to wspaniały lekarzy z cudownym podejściem do zwierząt
~Natalia
-

dodano: 26 kwietnia 2026

Aneta - ocena Wiedza i doświadczenie! Moje Podhalany i reszta futrzaków pozdrawia serdecznie
~Aneta
-

dodano: 25 kwietnia 2026

Irena Górska - ocena Polecamy ️nasz 12 letni piesek beż stresu poddał się Panu Doktorowi. Badania...
~Irena Górska
-

dodano: 25 kwietnia 2026

Fundacja dla zwierzat Nasze Futrzaki - ocena Doktor Zaleski nie tylko ogromna wiedza ,ale tez duza emapatia ,widac ,ze...
~Fundacja dla zwierzat Nasze Futr
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 22 kwietnia 2026

Klaudia - ocena Ostrzegam przed tym miejscem. Oddałam tam 13-letnią kotkę na hospitalizację,...
~Klaudia
-

dodano: 20 kwietnia 2026

Anka - ocena Jestem pod wrażeniem opieki jakiej udzielił naszej kotce Tolci kardiolog Lek....
~Anka
-

dodano: 20 kwietnia 2026

Tomasz - ocena Dzień dobry Wspaniały dzień!!! Wróciliśmy do domu z naszym kochanym kotkiem...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 18 kwietnia 2026

Emilia - ocena Klinika idealna o każdej porze dnia i nocy uzyskać można pomoc lekarze mili i...
~Emilia
-

dodano: 17 kwietnia 2026

Katarzyna - ocena Wspaniałe podejście do zwierząt i właściciela :) Mój piesek po zabiegu...
~Katarzyna
-

dodano: 17 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3542

3106

wątków

do góry