Widok

Weto albo śmierć

"Weto albo śmierć"

Mam głęboką, nieskrywaną nadzieję, że weta nie będzie, a PIS dotrzyma słowa.
Tyle dobrego dla Polski i Banina przy okazji
Trzymajmy kciuki -:)))
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

hehe ...Gowin juz poleciał do Brukseli błagać o litość. Żadnego weta nie będzie
Teraz czekam na polityczne samobójstwo ministra Zero
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja powiem tak. Kasy i tak nie zobaczymy. Będzie weto kasy nima. Nie będzie weta, będzie powiązanie z praworządnością więc kasy też nima.

PS. Masz 27 partnerów (przyjaciół, współpracowników itp. do wyboru co kto woli) i teraz 25 mówi, że masz osrane spodnie na d*pie. Pytanie sprawdzasz czy idziesz w zaparte?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

Idziesz w zaparcie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tiaaa.... Orban namówił durną Polskę do samobójczej akcji pod hasłem weto i uzyskał to co, chciał czyli dwa lata spokoju na dalsze dojenie unijnej kasy . Niesamowite przekręty robi na tych dotacjach, które trafiają do jego znajomych i rodziny.
Teraz Polska mu już niepotrzebna.

A my sie ośmieszyliśmy na potęgę i to zupełnie za darmo
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czyli cytując (patriotę ) tuska, Polskość to Nienormalność. To wypad za Odrę do swoich.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nazwiska piszemy w języku polskim wielką literą. Cytat wyciągnięty z okrężnicy Liliputina.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Wielką Literę trzeba sobie zasłużyć.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

śmieszne...... z powodu braku sukcesów obecnego rządu odgrzewa się niechęć do polityka , który dawno odszedł z polskiej sceny politycznej.
Może nie jest to śmieszne, a jednak bardziej żenujące
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

do ~tusk ma tole
Akurat Twoja opinia o Donaldzie jest śmieszna. On może sobie drwić z i**otycznych komentarzy. Będzie miał około 30 tys. emerytury. Jeżeli nie jesteś matołem to wypracuj sobie większą emeryturę. Gratuję sukcesów ale będziesz miał emeryturę na poziomie 3 tys. I kto jest matołem?.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

do ccc: masz rację, nie jest matołem tylko złodziejem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

To ja oprawca sbek, obecnie z emeryturą 2.500 zł, PIS mi ją obniżył i czekam, kiedy wróci peło i wtedy znowu będę miał 25 tys. emerytury
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zazdrościsz mu emerytury? On nikomu nic nie ukradł. Z racji pełnienia funkcji w strukturach UE przez dwie kadencje ma uprawnienia do 24 tys PLN, plus emerytura krajowa. Takiej zaradności można tylko pozazdrościć. On będzie odprowadzał podatki w Sopocie i te miasto będzie mieć benefity .
Te matoły typu np: Mazurek, Kępa, Szydło będą miały dodatek do emerytury po jednej kadencji ok. 4500 zł. Ich znajomość języka obcego jest na poziomie machania rękami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

~tow. mazguła. Jak żyć za 2.000 tys. 5.184.52.*
Taki głupoli jak ty powinno się tępić muchozolem, trolujesz i przekazujesz bzdurne zajawki. PIS swoją ideologią wytrawił kwasem resztki Twojego rozumu,
żyjesz intelektualnie na poziomie embriona i zygoty. Lepiej się wykastruj aby dalej nie przekazywać w genach skrajnej Twojej głupoty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry