Widok

Weto albo śmierć

"Weto albo śmierć"

Mam głęboką, nieskrywaną nadzieję, że weta nie będzie, a PIS dotrzyma słowa.
Tyle dobrego dla Polski i Banina przy okazji
Trzymajmy kciuki -:)))
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

hehe ...Gowin juz poleciał do Brukseli błagać o litość. Żadnego weta nie będzie
Teraz czekam na polityczne samobójstwo ministra Zero
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja powiem tak. Kasy i tak nie zobaczymy. Będzie weto kasy nima. Nie będzie weta, będzie powiązanie z praworządnością więc kasy też nima.

PS. Masz 27 partnerów (przyjaciół, współpracowników itp. do wyboru co kto woli) i teraz 25 mówi, że masz osrane spodnie na d*pie. Pytanie sprawdzasz czy idziesz w zaparte?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

Idziesz w zaparcie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tiaaa.... Orban namówił durną Polskę do samobójczej akcji pod hasłem weto i uzyskał to co, chciał czyli dwa lata spokoju na dalsze dojenie unijnej kasy . Niesamowite przekręty robi na tych dotacjach, które trafiają do jego znajomych i rodziny.
Teraz Polska mu już niepotrzebna.

A my sie ośmieszyliśmy na potęgę i to zupełnie za darmo
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czyli cytując (patriotę ) tuska, Polskość to Nienormalność. To wypad za Odrę do swoich.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nazwiska piszemy w języku polskim wielką literą. Cytat wyciągnięty z okrężnicy Liliputina.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Wielką Literę trzeba sobie zasłużyć.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

śmieszne...... z powodu braku sukcesów obecnego rządu odgrzewa się niechęć do polityka , który dawno odszedł z polskiej sceny politycznej.
Może nie jest to śmieszne, a jednak bardziej żenujące
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

do ~tusk ma tole
Akurat Twoja opinia o Donaldzie jest śmieszna. On może sobie drwić z i**otycznych komentarzy. Będzie miał około 30 tys. emerytury. Jeżeli nie jesteś matołem to wypracuj sobie większą emeryturę. Gratuję sukcesów ale będziesz miał emeryturę na poziomie 3 tys. I kto jest matołem?.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

do ccc: masz rację, nie jest matołem tylko złodziejem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

To ja oprawca sbek, obecnie z emeryturą 2.500 zł, PIS mi ją obniżył i czekam, kiedy wróci peło i wtedy znowu będę miał 25 tys. emerytury
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zazdrościsz mu emerytury? On nikomu nic nie ukradł. Z racji pełnienia funkcji w strukturach UE przez dwie kadencje ma uprawnienia do 24 tys PLN, plus emerytura krajowa. Takiej zaradności można tylko pozazdrościć. On będzie odprowadzał podatki w Sopocie i te miasto będzie mieć benefity .
Te matoły typu np: Mazurek, Kępa, Szydło będą miały dodatek do emerytury po jednej kadencji ok. 4500 zł. Ich znajomość języka obcego jest na poziomie machania rękami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

~tow. mazguła. Jak żyć za 2.000 tys. 5.184.52.*
Taki głupoli jak ty powinno się tępić muchozolem, trolujesz i przekazujesz bzdurne zajawki. PIS swoją ideologią wytrawił kwasem resztki Twojego rozumu,
żyjesz intelektualnie na poziomie embriona i zygoty. Lepiej się wykastruj aby dalej nie przekazywać w genach skrajnej Twojej głupoty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry