Widok

Węzeł Elbląska

Rowery Stogi Temat dostępny też na forum:
Każdy kto jeżdzi rowerem do Sobieszewa, Kiezmarka, Drewnicy i dalej wie o co chodzi jak w temacie.
Do Przejazdowa trzeba dojechać ruchliwą ulicą Elbląską obecnie budowa węzła Elbląskiej odcięła chodnik wzdłuż ulicy, jest robiony tunel pod torowiskiem który ma być połączeniem z ulicą Miałki Szlak, ale kiedy on będzie ukończony?
Ma ktoś informacje?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rowerzystom zawsze wiatr w oczy..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zawsze, jak jest pod wiatr to i jest z wiatrem ;) Raz na wozie raz pod wozem..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Amerykę odkrył;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
gorzej ze puki wezla z michalkami nie otworza to trzeba sie nacudowac zeby dojechac ze stogow na rafinerie...
czy na wezle olszynka da rade nawrocic? bo jeszcze nie probowalam, a jezdze noca wiec tez nie chcę się pogubic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na tamie Pędzichowska wiadukt ma już furtkę dla pieszych czyli rowerem też można przejechać. Ale przejazdu dla aut nie ma jeszcze. Te wszystkie inwestycje mają wydźwięk propagandowy bo tylko to co zauważalne robią o pośpiechu nie wszystko jednak co potrzebne kończą w takim pośpiechu jak te ,strategiczne" inwestycje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no bez przesady, i tak fajnie ze w koncu to robia, pamietacie obwodnice trojmiasta budowali chyba ze 30 lat...
a to niech potrwa 5 to i tak duuuzy sukces ;)
a uwazam ze te inwestycje sa bardzo potrzebne aby odkorkowac miasto, jeszcze tunel (oby powstał) i tirolotow bedzie duzo mniej w miescie,

szkoda tylko ze inne drogi popadaja w ruine
byłam jechałam i widziałam :)
z Olszynki da sie wjechac i w prawo i w lewo na sucharskiego, i takze mozna zawrócic jadac od wantowego zeby wyjechac na elbląska w kierunku rafinerii
do góry