Widok
Wiatr w żaglach w Travel Show Estradzie
Super, super gratuluje wielkich przemian, wreszcie po tylu latach szefostwo pogoniło darmozjadów i opluwaczy kombinatorów którzy na bazie wypracowanej przez firmę Travel Show budowali i kręcili swój biznes oszukując właścicieli i rynek na którym działali, wiem coś na ten temat tez słyszałam wiele "opowiastek" o firmie Travel Show i przekonałam się i nie tylko ja ze to kampania tylko złośliwych i kombinatorów niektórych artystów z show biznesu zleciłam organizacje kilku imprez z udziałem artystów,oprawy technicznej i organizacyjnej i zaskoczenie organizacja profesjonalna na wysokim poziomie, zero problemów i działań z mojej strony Super!!!!!!!!!! Tak trzymać Panie Stanisławie życzę powodzenia i na pewno będzie Pan miał kolejne zlecenia z mojej firmy i również będę polecać moim znajomym Super d/s Janoszewska
Do Biedronki to tylko ty maly czlowieku ja nie musze i dalej próbujesz opluwacz bo kiedys nie wyszlo po mysli twojej oj maly , maly o mnie sie nie martw komornicy juz z dala omijaja moj adres wbrew twojej teorii ale jest takie powiedzonko i to pasuje do ciebie nie ruszaj g.... bo smierdzi powodzenia czaja
Wielki wizjonerze - dawno nie bylem na mojej stronie i nie zdziwiłem się ze obrażasz dalej mnie muszę tobie mały inwalido i mały artysto powiedzieć ze firma istniała, istnieje i będzie istnieć do mojej emerytury i jeszcze dalej bedę pomagał tępić takich jak ty muzyku bo przez tyle lat żarłeś i spijałeś śmietankę z mojego talerza a jak zamknąłem drzwi kilku takim jak ty to teraz trzeba pluć, obrażać, itc. ale poradzę sobie ponieważ takich jak ty jest niewielu i dalej mamy pełna gamę zleceń na ten rok i następny i nie muszę martwic się o finanse firmy a skoro nie ujawniasz sie publicznie to "gnomie" może powiesz czy firma ma zobowiazania finasowe ??? wobec ciebie podaj kwote ale uczciwie bo jak nie to Ja bedę przepowiadał i rozkładał karty twojego życia i dopiero się przekonasz ze robiłeś żle i nie tylko wobec mnie ......pomyśl wlasciciel firmy
Przedsiebiorstwo Artystyczne Travel Show
Wielki bono......... ten portal jest dla naszych klientów którym firma realizuje nasze usługi i to z powodzeniem a to wszyskto wypracowuja obecni artysci w tej firmie, nie dla takich jak ty były pracowniku opluwaczu dobrze ze cie wyrzuciłem na pysk i nie tylko ja to zrobiłem lecz wielu innych w innych firmach szybciej sie zorientowali co z ciebie za ziółko i oszust ja wiem ze za uczciwą prace zapłacę predzej czy z opóżnieniem a opóżnienie wypłat jest naganne ale takie mamy czasy widzę ze wypowiadają się ci co nie maja co szukacz w firmie - powodzenia dla was, a skoro juz pisze to....
jeśli jesteś artysta młodym, starszym a szukasz pracy i chcesz zarobić zapraszam do biura.
Pozdrawiam Staniław Czaja
jeśli jesteś artysta młodym, starszym a szukasz pracy i chcesz zarobić zapraszam do biura.
Pozdrawiam Staniław Czaja