Widok

Wiczlino - Ogród

Chwarzno - Wiczlino Temat dostępny też na forum:
Osiedle Hossy to idealne miejsce dla rodzin pragnących zamieszkać w otoczeniu terenów zieleni, a zarazem z dobrym połączeniem drogowym z centrum miasta oraz poprzez obwodnicę - z innymi rejonami Trójmiasta.

Osiedle stanowić będzie kameralna, trzypiętrowa zabudowa z przestronnymi w pełni zagospodarowanymi dziedzińcami z zielenią oraz placami zabaw dla dzieci. Aktywnemu wypoczynkowi po pracy ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

;(

zgadzam się...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie polecam x 2
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

niech żyja NIEBABOLOWE osiedla !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

STRACH SIĘ BAĆ

jeśli ktoś jeszcze planuje zamieszkać na WO, niech dobrze się zastanowi i przeczyta artykuł o złodziejstwie na tym osiedlu...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13

Wiocha totalna...

wszedzie daleko, jak na wsi.Nawet gorzej bo infrastruktura wiejska a zamiast domu - mieszkanie. Nie wiem czemu nazywa sie to Gdynia, skoro blizej stad do Wejherowa niz do centrum Gdyni.
Nie warte tej kasy jaka sobie wolaja za te mieszkania. Za niewiele wiecej mozna znalezc lokum blizej centrum albo kupic/zbudowac dom.
Do tego Hossa - oplaty wysokie, no i ciekawe co zacznie odpadac za 4-5 lat - tynk z elewacji? Balkony?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 38
w jakim sensie opłaty wysokie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiejskie klimaty miejska wygoda

Ładna okolica, dużo zieleni, rozwinięta infrastruktura. Zdala od hałasu miasta a jednocześnie parenaście kilometrów od centrum.
Cena do jakość bardzo dobra.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

świetne osiedle
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

nic pozytywnego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

jest b. żle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

zgadzam się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

gdzie ta wygoda?

to świadczy o jakośći, a poza tym odległość okien do przeciwległych budynków spełnia, jeżeli w ogóle, minimalne normy... zobaczyc można co porabiaja sąsiedzi z budynku naprzeciwko- PORAŻKA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

GDZIE TA ŚWIETNOŚĆ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

nic rewelacyjnego..nie polecam

poczekajcie z kupnem- jesli musicie wynajmujcie tymczasowo

Tu można tylko przeczytać spór deweloperów bo siedzą na d... i nie mają co robić. Kryzys idzie panowie i panie.
PS.Nie kupuje - czekam cierpliwie a będzie mi wynagrodzone. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A mi się podoba

Z pełną premedytacją kupiliśmy z żoną mieszkanie na Wiczlinie. Przyjemna, cicha okolica. Za kilka lat pewnie będzie to druga dąbrowa, gdzie zresztą mieszkałem przez ostatnie 6 lat. Jeśli ktoś preferuje wiejskie klimaty to polecam :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

ok
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Daleko przystanek ?

To ile ktoś chciałby mieć na przystanek ? 2 kroki ? Autobus miałby parkować w hali garażowej ? i tak na wiczlinie są zbyt gęsto te przystanki.

Osiedle jest super, dużo przestrzeni między budynkami i ładnie urządzone tereny zielone wokół budynku. Niech ktoś mi pokaże na którym osiedlu jest tak ładnie zagospodarowana przestrzeń.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry