Widok

Widok na PSIE KUPY z Chłodnej 1

Towarzyskie Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Zapraszam właścicieli psów ze swoimi pupilkami na trawnik przed blokiem na Chłodnej 1,gdzie stoją dwa znaki z zakazem wyprowadzania psów na darmową sesję foto-zdjęcia właścicieli zostaną przedstawione na forum plus do SM,kara chyba 500 zł,ale dla właściciela pieska to pikuś.
P.S
A może jednak niech pies robi kupkę pod OKNEM swojego właściciela??
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9
nalezy dbac o chodniki, to prawda

nie wiem za jaka granica byles, ale w wielu krajach namawia sie do sprzatania po psach z conajmniej roznym skutkiem

czy do konca to sluszna idea z tym zbieraniem kup jest wielce dyskusyjne
pomijajac juz rzeczone wyzej chodniki

same worki plastykowe to zanieczyszenie srodowiska, na coraz wiekszka skale
nawet jesli ludzie zaczeliby gromadnie czyscic psie kupy z trawy (co uwazam za absurdalne), to dalej kupy robily by tam wszelkie inne zyjatka, w tym koty, szczury, myszy, jeze czy nawet borsuki :)
tak bylo zanim pojawil sie czlowiek i tak bedzie jak wyginiemy

no ale co ja tam wiem, nie mam psa ani nawet chomika
czuwaj ! :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Czy to Rezydencja,czy Rudera,czy kamienica-jakie to ma znaczenie?,trawnik nie jest dla psów,a dla właścicieli woreczki na psie odchody.Chodniki też o****ne.Cóz,na to jest prawo,nie chcesz sprzątać-nie miej psa,proste.Jedni potrafią sprzątać po swoim pupilu,ale większość tego nie robi i chyba to jest związane z kulturą danego właściciela.Za granicą sprzątanie to żaden wstyd.

Ale burak zostanie burakiem i niech płaci 500 zł
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
przy tak zadbanej rezydencji, to az w oczy szczypie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12
zgodnie z logiką wielu tutaj osób "niepodoba sie to nie patrz"
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12
ORMO j23
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12