Widok
Widzę, że się nie myliliśmy...
Widzę, że Pani Natalia napisałą całą prawdę o tej "szkole". Skoro tak to dorzucimy trochę od siebie, nie dlatego żeby dobić rannego ale po to, żeby inni nie wdepnęli na minę.
Na prośbę mojej obecnej żony przerwaliśmy naukę w trakcie.
Dowcipy na temat wyglądu to chyba norma w tej szkole??
Akademia to jest za dużo powiedziane. Jeden Prowadzący to nie akadamia. Czemu prowadzący zajęcia Pan Maciej pisze o sobie w liczbie mnogiej??" ...Zachęcam do sprawdzenia NASZEJ akademii"??To jak za "starych dobrych czasów" MY, WY, Towarzysze itp :). Uczyliśmy się jeszcze na ulicy Leczkowa. Bardzo fajna szkoła, super sale. Dlaczego ATL zostało przeniesione do jakiejś biednej szkoły??
Teraz lekcje udzielane są na ulicy startowej w szkole, w miejscu które wygląda jak zwykły korytarz.Daleko mu do profesjonalnej sali do nauki tańca.Parkietu do tańca ani luster tam się nie uświadczy. W Gdańsku istnieje wiele szkół tańca. Po co iść do takiej w , której za własne ciężko zarobione pieniądze
wysłuchiwać będziemy przemyśleń Pana Macieja??
Czemu daliśmy 2 za poziom naucznia?? Właśnie z powodu żarcików.
Na prośbę mojej obecnej żony przerwaliśmy naukę w trakcie.
Dowcipy na temat wyglądu to chyba norma w tej szkole??
Akademia to jest za dużo powiedziane. Jeden Prowadzący to nie akadamia. Czemu prowadzący zajęcia Pan Maciej pisze o sobie w liczbie mnogiej??" ...Zachęcam do sprawdzenia NASZEJ akademii"??To jak za "starych dobrych czasów" MY, WY, Towarzysze itp :). Uczyliśmy się jeszcze na ulicy Leczkowa. Bardzo fajna szkoła, super sale. Dlaczego ATL zostało przeniesione do jakiejś biednej szkoły??
Teraz lekcje udzielane są na ulicy startowej w szkole, w miejscu które wygląda jak zwykły korytarz.Daleko mu do profesjonalnej sali do nauki tańca.Parkietu do tańca ani luster tam się nie uświadczy. W Gdańsku istnieje wiele szkół tańca. Po co iść do takiej w , której za własne ciężko zarobione pieniądze
wysłuchiwać będziemy przemyśleń Pana Macieja??
Czemu daliśmy 2 za poziom naucznia?? Właśnie z powodu żarcików.
Moja ocena
iTaniec.eu
kategoria: Kursy tańca
oferta: -
poziom nauczania: 2
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.3
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Każda opinia jest dla nas bardzo cenna. Maja one na celu zwiększenie jakości naszych usług. Żałujemy jedynie, że tak wiele osób, które są zadowolone ze sposobu prowadzenia zajęć przez Pana Macieja, nie decyduje sie napisać o tym. Z naszej strony postaramy się zwiększyć komfort zajęć. Mamy nadzieję, że nie spotkają się Państwo już z ww. nieprzyjemnościami. Myślę, że powodem, może być mocne zaangażowanie się w każdą lekcję przez Pana Macieja - może zbyt mocne.