Średnio miły szef, próbujący wyłudzać każdy grosz (brak cennika na stronie i w zakładzie sprzyja takiemu klimatowi).

Poprosiłem o podanie ceny za WYMIANĘ opon i po chwili zastanowienia podał z kapelusza cenę (umowną). Jako, że nowe opony zakładałem na nowe felgi, za zdjęcie starych opon z felg próbował żądać dodatkowej kasy, na co się nie zgodziłem, bo WYMIANA, jakby na to nie patrzeć, polega na zdjęciu starej i założeniu nowej opony. Za dwa worki na opony, o które musiałem poprosić, a które dotychczas wszędzie dostawałem bez proszenia w prezencie, zażądał dodatkowej kasy.
A więc uwaga-cena usługi w trakcie może niepostrzeżenie próbować wzrastać!

Na koniec burknął, że nie chciałby mieć więcej takich klientów, na co, by mu ulżyć, zapewniłem go, że więcej na pewno się nie spotkamy ... po czym koleś wsiadł do swojego ML-a i pojechał w siną dal ...

Najśmieszniejsze jest to, że usługa wykonana została bardzo dobrze ... ale to dzięki mechanikowi.

Reasumując, za WYMIANĘ opon 31" na stalowej feldze 15" +nowe zaworki+WORKI, zapłaciłem 105PLN, a mogłem, gdym uległ, o wiele więcej.

Żałuję, że tam zajechałem i przyznaję się własnej głupoty, bo od pierwszych słów zapowiadały się "schody".