Widok

Wielki powrót graffiti

Wczoraj mówiłem o tym że wkońcu usuneli grafitti z stacji skm Sopot kamienny potok. No ale nie na długo się ładnym obrazem pocieszyliśmy...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

juz jest, na klinicznej np.

I dobrze

Graffiti to sztuka, kto nie odróżnia go od wandalizmu niech się nie odzywa

Nie radze zaczynac

Pałką to moze najwyzej ktos dostać na ryja jak się przypulta do graficiarza, myślicie ze takie rzeczy robi byle kto ? To sa ludzie którzy lubią adrenalinę i są gotowi na wszystko, i często są uzbrojenie wiec nie radze fikać. Od tego jest psiarnia z którą uwielbiamy robić w bambuko.

Dobry

Styl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Jak wiesz kto to jest to czemu tego nie zgłosisz na policję?

Przemoc

Czytając komentarze i widząc jak większość jest łakna jest przemocy utwierdzam się w przekonaniu że mój mizantropizm nie jest bezpodstawny. Najchętniej widzielibyście jak winowajcą wisi na latarni albo jest bity do nieprzytomnosci pałkami co?

Śmieszny jesteś

Czyli jak nie ma wyznaczonego miejsca na walenie gruszki to możesz to robić wszędzie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I dobrze

Osobiście uważam że pierwotnie było na tej powierzchni piękne, kolorowe, wesołe graffiti, które zostało przykryte tą burą i nudną, jak mentalność tego narodu, grafiką. Ona jest po prostu brzydka. Mam nadzieję że szybką ja zasłonią artyści uliczni. Panowie i Panie, puszki w dłoń :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo

Bo ?

No właśnie tak się szanuje ciężką prace

Było graffiti to się wbijają z jakimiś liśćmi i innym dziadostwem. Z graffiti się nie wygra i dobrze. Czereśniaki z was
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ojej...

Ale przykre, taki ładny konik był i cały dzień pracy w trudnych warunkach na marne. Taki wandalizm powinien być surowo karany.

jaka kasa

wystarczy dać znak że "moza tu malowac graffiti" a my sie zajemiemy reszta, na znak pogrzeba parę złotych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

przeciez cymbał tam musial stac z 30 minut i malować i nikt nic nie widział a monitoring nic nie uchwycił, policja powinna mu pałką po rękach i nogach przejechac

Camera ssie

W dupę se kamery możecie wsadzić, "choć mi tu grozi metalowa brama, mam wywalane, fat Montana, kominaria lub bandana..." respect 4: ifcc

Bombing był, jest i będzie

Wy będziecie zamalowywać nas a my was tak zawsze było jest i będzie. Niech miasto stawia znaki "tu można malować graffiti" wtedy będą przynajmniej rzetelne pracę, a jak nie to macie tagi i srebra na ryja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Rajter oner

Ta kultura wzrasta a w koło awantura...A prawda wypisana na pociągach i na murach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

niech malują

nie wszyscy chcą zyc w twoim beżowo-brązowym, nudnym świecie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry