Widok

Wielkie otwarcie klubu Underground Sopot

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Zapraszamy do nowego miejsca na imprezowej mapie Trójmiasta![/lead]Underground Sopot to nowa jakość wśród sopockich klubów. Znajdziecie nas na Monciaku, w samym imprezowym centrum Sopotu - to my jesteśmy tutaj dla Was, a nie odwrotnie.W sobotę, 26 lipca, przyjadą do nas 2 zespoły, które swoją muzyką uświetnią Wielkie Otwarcie naszego pubu.Swoje podwoje otworzymy dla Was już o 14, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Underground Sopot

Jeslichcesz byc kijowo obsluzony, udaj sie tam... Placisz za wstep i na obsluge nie mozeszliczyc...

złodzieje

wczoraj wypiłem najdroższe piwo na świecie chyba ......po SPATiF-ie moim ulubionym sopockim klubie zaszliśmy do tej knajpki ,uzgodniłem z panią rachunek na 110 zł oczywiście jak to słyszano już o tym klubie okradziono mnie bo za te piwa zapłaciłem prawie 600 zł
wielka złodziejska szajka . IDĘ OCZYWIŚCIE NA POLICJĘ I ZAKŁADAM SPRAWĘ SĄDOWĄ . WYDAM 10 RAZY WIĘCEJ AŻ DOSTANE SWOJE 500 ZŁ Z POWROTEM BO NIGDY NIE DAM SIĘ ŻADNEJ Ku..... OKRADAĆ TYM BARDZIEJ ZE MIESZKAM W SOPOCIE .

prosze o kontakt. nas tez okradziono. katwie27@wp.pl

aaaa

za oglądanie w takim klubie się płaci . jak nie masz kasy to tam nie chodź! to nie kluby dla biedaków. idź do pijalni wódki 8 piwa
do góry