Widok

Wielkie rozczarowanie

Mialam spedzic w tym hotelu romantyczny weekend z narzeczonym, jednak nie dolacial i pojechalam tam z siostra. Od samego poczatku obiekt nie spelnial moich oczekiwań. Zaczynajac od kolejki na pól godziny do recepcji, żeby sie w ogole zameldowac (pomijajać fakt, iż pokój był gotowy dopiero przed 18). Wystroj recepcji i prezencja personelu tam pracującego pozostawia wiele do życzenia. Pokój był malutki (prosilam o jedno podwójne łóżko, dostałam oczywiście dwa oddzielne), widok na stary zardzewiały dach, prysznic, który cieknie z każdej strony, ale nie tam gdzie powinien. Szatnia przy basenie, brudna, szafki mikroskopijne. W strefie saun zamiast ciszy, lub chociaz relaksującej muzyki, okropny hałas (jakaś spuszczana woda czy cokolwiek innego to było). Nasz pokój był w budynku B, budynek A wyglądał o wiele lepiej, ale oczywiscie przy rezerwacji nie jest podane, w którym budynku będzie znajdował sie pokój. Jeżeli ma się trójke dzieci i jedzie na wakacje nad morze to ten hotel sie nadaje. Jeżeli jednak marzy sie o spokojnym i relaksującym wyjeździe to radze wybrac inny obiekt.
Moja ocena
obsługa: 3

wygląd i czystość: 2

dodatkowe usługi: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Walentynkowy wyjazd

Ogromne rozczarowanie!!!!!.Bylismy juz tu kilka razy przed remontem i było w miare ok.jak na koszty jakie sie ponosi.Teraz natomiast wszedzie sa tłumy ludzi w saunie na basenie,w kawiarni , na posiłkach walka o stolik a jedzenie bardzo marne,mały wybór i niewielke ilosci.Z małego cichego hotelu zrobił sie ogromny i głosny moloch.Zartem jest też że kasuja za dzieci w wieku 2 lat a dziecko ma spać z rodzicami w łóżku.oczywiście nie jest całe łózko tylko dwa zsuniete ze soba i dziecko wpada miedzy materace i nie może spać .Jedziesz na walentynki z własna żona bo taki był pakiet a spisz w osobnych łóżkach a jak chcesz sie przytulić to rozjeżdzaja sie materace o poważniejszych wybrykach nalezy zapomnieć-poprostu sie nie da.Jestesmy bardzo rozczarowani i nie jest to tylko nasze wrażenie.wielu gośći hotelowych o tym rozmawiało.mamy wrażenie że zmiany w tym hotelu idą z zła stronę.Po wekendzie wróciliśmy bardzo zmęczeni.Nie wiem czy jeszcze kiedyś tam pojedziemy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry