Widok
Wielkie rozczarowanie
Kupiłam kupon z Klubu Zniżek do Pierogarni Trajtek na dwa dowolne pierogi. Na miejscu okazało się, że oferta dotyczy tylko pierogów tradycyjnych, nie zaś piecuchów. Postanowiłam mimo wszystko spróbować. I to był błąd. Farsz pierogów był smaczny. Niestety ciasto było tragiczne - bez smaku, zapychające, grube i przede wszystkim, pierogi są smażone na głębokim tłuszczu, co było widać i czuć.(..) W czasach kiedy dba się o zdrowe jedzenie, ten lokal zdecydowanie odbiega od norm na rynku. Surówki smaczne, sos tatarski i czosnkowy przeciętny.
Co do wystroju lokalu zastrzeżeń nie mam, prosto i klasycznie. Obsługa? Pani kelnerka miała minę jakby pracowała "za karę". Ogólne wrażenie jest negatywne niestety. Ludzie z kuponem są traktowani jako goście drugiej kategorii. Po co dawać taką ofertę, skoro potem nie docenia się klientów. Ogółem - nie polecam.
Co do wystroju lokalu zastrzeżeń nie mam, prosto i klasycznie. Obsługa? Pani kelnerka miała minę jakby pracowała "za karę". Ogólne wrażenie jest negatywne niestety. Ludzie z kuponem są traktowani jako goście drugiej kategorii. Po co dawać taką ofertę, skoro potem nie docenia się klientów. Ogółem - nie polecam.
wypowiedź zmoderowana ( 2014-08-08 17:34:59)
Moja ocena
Trajtek
kategoria: Pierogarnie
obsługa: 2
menu: 2
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
Zgadzam się z Panią, pierogi są smażone na głębokim tłuszczu, ale tam nikt tego nie ukrywa, tylko od razu informuje. Poza tym ich pierogi są ponoć po tatarsku, a ta kuchnia z definicji jest tlusta. Więc,jeśli nie chce się jeść takich rzeczy to po prostu się do takich knajp nie chodzi, a nie wylewa złość, że coś smazonego jest smażone i tłuste :)