Widok
Wielkopolska 26
Lokalizacja inwestycji zapewnia szybki dojazd do centrum Gdańska oraz Trójmiejskiej Obwodnicy, a jednocześnie pozwala odpocząć od gwaru miasta w spokojnym otoczeniu, niedaleko terenów rekreacyjnych. W pobliżu znajdują się ścieżki rowerowe czy zagospodarowane pod kątem sportowym akweny retencyjne.
W ramach osiedla powstaną cztery pięciokondygnacyjne budynki wielorodzinne, pierwszy z nich ...
więcej
W ramach osiedla powstaną cztery pięciokondygnacyjne budynki wielorodzinne, pierwszy z nich ...
więcej
Mieszkanie
Kupiłam mieszkanie w pierwszym bloku, gdzie sprzedaż jest już zakończona. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z deweloperem i czekam na odbiór. Podobno pod koniec grudnia tego roku mają oddawać, więc zobaczymy. Aktualnie zaczynają już budować pierwsze piętro, więc budowa idzie, a finansują budowę z własnych środków, więc jeżeli miało by coś nie pójść (odpukać) to mogą się zabezpieczyć wzięciem kredytu pod budowę. Jeżeli chodzi o wygląd mieszkań to na planie wyglądają bardzo fajnie, małe, ale funkcjonalne. Blisko do autobusów i innej infrastruktury.
Dziękuję za informacje.
My się zastanawiamy nad zakupem mieszkania w czwartym bloku. Czy to prawda ,że budują z własnych środków. W jakim momencie trzeba dokonać wpłaty za mieszkanie. Mam nadzieje, że uda się bez kolejnych opóźnień oddać blok.
Będę wdzięczna za jakieś informacje odnośnie budowy........
Pozdrawiam Ania
My się zastanawiamy nad zakupem mieszkania w czwartym bloku. Czy to prawda ,że budują z własnych środków. W jakim momencie trzeba dokonać wpłaty za mieszkanie. Mam nadzieje, że uda się bez kolejnych opóźnień oddać blok.
Będę wdzięczna za jakieś informacje odnośnie budowy........
Pozdrawiam Ania