Widok
Wieża segmentowa Technics SH EH 500
Wieża segmentowa Technics SH EH 500
Witam.
Mam do sprzedania wieżę Technics EH500.
Radio, cd i wzmacniacz działają bez zarzutu,
magnetofon jednak trzeba wymienić gumki które sparciały na napędzie.
Silniczki działają prawidłowo.
Głośniki nie charczą. moc 160W
Sprzęt mało używany
odbiór osobisty
SKLEP KRISAR
80-288 GDAŃSK
BULOŃSKA 16 LOK. NR 9
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
10 00- 18 00
SOBOTA
10 00- 14 00
Witam.
Mam do sprzedania wieżę Technics EH500.
Radio, cd i wzmacniacz działają bez zarzutu,
magnetofon jednak trzeba wymienić gumki które sparciały na napędzie.
Silniczki działają prawidłowo.
Głośniki nie charczą. moc 160W
Sprzęt mało używany
odbiór osobisty
SKLEP KRISAR
80-288 GDAŃSK
BULOŃSKA 16 LOK. NR 9
PONIEDZIAŁEK – PIĄTEK
10 00- 18 00
SOBOTA
10 00- 14 00
Znaminowa bedzie około 30 watt na kanał
przy 4 lub 6 ohmach. Przecież ten sprzęt pobiera jakieś 70watów to moc nie będzie wyższa na kanał niż 30watt a to że sprzedawca jest ch..jem i pisze Ci"sprawdź se..." no cóż z idiot..ami nie ma co zadzierać. I wieża sie nie sprzeda nigdy hehehe poza tym ta cena !!?? Nie porozumienie. Wartość realna to 120zł . Wieża z 1995 roku :)
technics
DIN 2 x 70W RMS 2x100W przy dźwięku STEREO i na 6 Ohm. Szkoda słów na przedmówce, ale proszę to są dane do tego sprzętu. Proszę nie sprzedawać za cenę 120 zł bo śmierdzi mi tu handlarzem który chce wcisnąć taką zaniżoną wartość. Chciałem też powiedzieć że nie jest to moje ogłoszenie. PZDR zainteresowanych.
Bez przesady 70Wna kanał
Chciałbym to zmierzyć pod obciążeniem te pseudo 70Wat. Jak jest generowane jak sprzęt sam z siebie pobiera 70wat?? Matushita nigdy nie robiła zacnego sprzętu i z tego powodu cena około 120zł jest bardziej adekwatna do starego sprzętu. Technics jak i panasonic nigdy nie były sprzętem z górnej półki. Technics wybił się tylko na gramafonach. Muzycznie jak i sprzętowo Technics to niestety cienizna