Widok
Wigilia dla singli !!!!
Witam wszystkich Singli :) Zapowiada sie fajna imprezka na Przymorzu :) Wigilia dla ludków szukających swoich drugich połówek jabłka :) Zajdź do nas do Pubu "Stańczyk" na ul. Dabrowszczaków. Bedzie super żarełko wyprodukowane przez Pania Halinke :) swietna atmosferka domowa. Bedzie wesoło bo o to własnie chodzi. Nie siedźcie w domach ! przyjdźcie popatrzec na inne gebusie w nowe srodowisko :) Zapraszamy wolnych, grubych, chudych, smutnych, wesołych , wysokich, niskich. zadzwoncie do Szefa - odpowie na Waszw wszystkie pytanka - 516-979-988
Babsztyl
Babsztyl
Witam wszystkich Singli :) Zapowiada sie fajna imprezka na Przymorzu :) Wigilia dla ludków szukających swoich drugich połówek jabłka :) Zajdź do nas do Pubu "Stańczyk" na ul. Dabrowszczaków. Bedzie super żarełko wyprodukowane przez Pania Halinke :) swietna atmosferka domowa. Bedzie wesoło bo o to własnie chodzi. Nie siedźcie w domach ! przyjdźcie popatrzec na inne gebusie w nowe srodowisko :) Zapraszamy wolnych, grubych, chudych, smutnych, wesołych , wysokich, niskich. zadzwoncie do Szefa - odpowie na Waszw wszystkie pytanka - 516-979-988
Babsztyl
Babsztyl
Babsztyl
Ubociku !!!! to Ty jestes akuracik do naszego towarzystwa " Mocherowych beretów? hihihihihi w sam raz ! widac że potrzebujesz czegos innego ! To jes To czego szukasz! - a teraz powaznie ........... naprawde jestesmy własnie tak 40 plus . jestesmy normalni fajni ludzie juz odbywały sie super wesołe imprezki w tej gnajpce. Bardzo mile wspominane do dziś ...
Babsztyl
kachna napisał(a):
> Szanka daj szansę innym paniom :-) lepiej sie ubierz
>
kachna napisał(a):
>
o.K. ...nie jestem bezduszna....poświęce sie i przyjdę ubrana, ale potem sie .....rozbiorę!!!!.....albo nie...bo chłopak z Malborka sie wystraszy....;))))))
>
kachna napisał(a):
>
o.K. ...nie jestem bezduszna....poświęce sie i przyjdę ubrana, ale potem sie .....rozbiorę!!!!.....albo nie...bo chłopak z Malborka sie wystraszy....;))))))
Kachno Kochana,jest lepiej;-).Prawie bym dzis była na łyżwach,chciałam zrobić Ci niespodzianke,ALE..........NIE UWIERZYSZ,WCIEłO MI łYżWY.Jutro ide na wielkie poszukiwania piwniczne.wkurzyłam się i poszłam do Alfuni,a tam w Monie przeceny,no i troszeczkę nowinek w szafie.Tylko stan konta podupadł ;-).Pozdrowionka