Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marcin - opinia wątek zamknięty Nie polecam. Szyby w drzwiach zewnętrznych pękają przy temperaturze 25...
~Marcin
1

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 27 lipca 2022

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Drzwi firmy Wikęd są kiepskiej jakości. Skrzydła drzwiowe się wypaczają ,...
~Katarzyna
-

dodano: 30 marca 2022

Mateusz - opinia wątek zamknięty Od marca 2021 80% drzwi które sprzedałem z firmy Wikęd ma ta samą wadę....
~Mateusz
1

dodano: 10 stycznia 2022

Iwa - opinia wątek zamknięty Nie polecam drzwi zewnętrznych gdyż po trzech miesiącach wytarła się...
~Iwa
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 7 grudnia 2021

Klient - opinia wątek zamknięty Brama garażowa, serwis jest katastrofalny, przyjechali po raz 3 i nadal brama...
~Klient
-

dodano: 15 listopada 2021

Lech - opinia wątek zamknięty Nie polecam .W kilku domach mam ok. 86 okna trzech firm,że by nie było nie...
~Lech
-

dodano: 29 kwietnia 2021

Kaszub - opinia wątek zamknięty Maskara.. Nie polecam.. Okno przesuwne reklamowane 6 razy i to raz musiałem...
~Kaszub
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 3 grudnia 2020

Uważajcie na firmę WIKĘD!!!! wątek zamknięty Bardzo nie polecam tej firmy. Firma otrzymała 100% kwoty. Okna są niezgodne z...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 marca 2019

Zdecydowanie odradzam wątek zamknięty Wikęd to firma, która bazuje na naiwności klientów. Obiecują serwis i...
~Malgorzata
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 września 2016

wikęd wątek zamknięty Witam Jak dla mnie firma nie jest profesjonalna Zostałam umówiona na...
~Natalia
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2017

Nie polecam wątek zamknięty Firma złodziejska, nie dbająca o swoich klientów. Szef swoje a pracownicy...
~klient
4

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 marca 2012

NIE POLECAM wątek zamknięty Jestem klientem od 3 miesięcy NIE POLECAM !!!!!!!!!!! Zakupiłem drzwi tej...
~MARCIN
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 maja 2017

Okna dla naiwnych wątek zamknięty Do momentu zakupu wszystko OK. Pózniej jak w horrorze. Regulacja bramy...
~mk
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 listopada 2016

serwis wątek zamknięty odnośnie wpisu pracownika i serwisu w 2 tygodnie. jak można tak kłamac na...
~karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 lipca 2016

dzwi wiked rekcamacja wątek zamknięty oto moja historia... zakupiłam drzwi wiked w marcu 2016 r, od firmy...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 lipca 2016

Straszne wykonanie wątek zamknięty Fuszerka odwalona jak nie wiem. Drzwi pięknie się bujają ale na tym koniec bo...
~Wojtas
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 października 2015

Montaż i serwis to porażka wątek zamknięty Nie polecam. Jakość montażu bardzo słaba, mimo stosowania miernik laserowego...
~mk
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 stycznia 2016

drzwi wikęd wątek zamknięty Ja również nie polecam tej firmy, już prawie dwa miesiące czekam na zamówione...
~Niezadowolony klijent
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2016

Firma dba o klienta??? wątek zamknięty nigdy w zyciu...montazysci sie spozniaja i nawet nie dadza znac a jeszcze sa...
~kupujacy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 stycznia 2016

omijajcie z daleka wątek zamknięty WITAM , SKORZYSTAŁEM Z USŁUGI W SIERPNIU , NIEPOWIEM MIELI NAJATRAKCYJNIEJSZĄ...
~JACEK
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry