Jesteśmy w tym miejscu z uwagi na zamknięcie poprzedniego żłobka naszego dziecka. Byliśmy przerażeni zmianą. Ale odważyliśmy się spróbować właśnie w Porcie Maluszka kierując się głównie dobrymi opiniami otrzymywanymi od innych mam na placach zabaw. Nasze dziecko chodzi już 3 miesiące do tego miejsca i z perspektywy czasu okazuje się, ze to miejsce było strzałem w dziesiątkę. Atmosfera w placówce jest bardzo pozytywna nigdy nie byłam świadkiem aby dzieci płakały. Ciocię są bardzo zaangażowane od razu używają swoich czarów aby odwrócić uwagę maluszka przy odbieraniu od Rodzica. Czasem wchodząc słyszę jak rozmawiają z dziećmi zdecydowanie można powiedzieć, że w tym miejscu radość i uśmiech dziecka jest na pierwszym miejscu. Mam sporą odległość do placówki a w życiu bym nie wybrała innej bo wszyscy się już fajnie zżyliśmy. Moje dzieciątko jest bardzo nieufne a jednak do tego miejsca idzie chętnie. Otrzymujemy dużo zdjęć z różnych aktywności jest sporo zajęć z instrumentami oraz eksperymentów. Jestem naprawdę szczęśliwa, że serce pokierowało mnie aby zapisać właśnie tu moje dziecko.