Widok
jak szukałam pracy w zeszlym roku, bylo ogloszenie, ze szukaja pani do recepcji, a jeszcze najlepiej do robienia i podawania sniadan i sprzatania pokojow, stwierdzilam, ze nawet jesli jest to male miejsce to bez przesady albo sie zatrudnia pania pokojowa, albo recepcja( maile , telefony, goscie na miejscu) i pomoc kuchenna, a nie 3 w 1. byl wtedy inna watek, wypowiadali sie ludzie, ale zostal widac skasowany. najlepiej to klikac ze sie czlwoiek nie zdgadza z opinia, a nie wyjasnic co wie na dany temat...
Tez miałam isc do Willi na rozmowę(pokojówka),ale po przeczytaniu opinii gości którzy tam mieszkali,oraz wczesniejszych postów na temat pracy zrezygnowałam,z tego co piszesz chyba nic nie straciłam.
Niech tylko zapłacą ci za te 2 dni pracy na próbę,a tak wogóle to chyba powinna byc jakas umowa próbna a nie 2 dni pójdziesz i ci nie zapłacą...Powodzenia,napisz jak wrażenia bo jestem ciekawa
Niech tylko zapłacą ci za te 2 dni pracy na próbę,a tak wogóle to chyba powinna byc jakas umowa próbna a nie 2 dni pójdziesz i ci nie zapłacą...Powodzenia,napisz jak wrażenia bo jestem ciekawa