Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mateusz Garbowski - ocena Jestem bardzo zadowolony, montażysta przyjechał punktualnie, bardzo...
~Mateusz Garbowski
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 11 kwietnia 2024

Klaudia Młynarczyk - ocena Chwilę trzeba poczekać na pomiar, ale z Panem Mateuszem, to jak z dobrym...
~Klaudia Młynarczyk
-

dodano: 9 kwietnia 2024

Konrad Kowalski - ocena Zamówiłem plisy i jestem bardzo zadowolony. Wykonanie pierwsza klasa, montaż...
~Konrad Kowalski
-

dodano: 26 marca 2024

Wieslaw - ocena Wszytko zgodne z opisem, szybki montaż, pełen profesjonalizm.Serdecznie polecam
~Wieslaw
-

dodano: 24 marca 2024

Wiktoria M - ocena Świetny kontakt. Nie było problemu z ustaleniem dogodnego dla mnie terminu...
~Wiktoria M
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 15 marca 2024

Kuba P - ocena Polecam, miła i fachowa obsługa. Montaż w ustalonym terminie, za co bardzo...
~Kuba P
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 13 marca 2024

Dawid W - ocena Moskitiery ramkowe są skuteczne, a jednocześnie nie zakłócają widoku. Świetne...
~Dawid W
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 listopada 2023

Maciej - ocena Bardzo sprawny , szybki , i bezproblemowy montaż , ekipa uśmiechnięta i...
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Alan - ocena Super obsługa zawsze służyła fachowym doradztwem, pomagając mi w wyborze...
~Alan
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Michał - ocena Szybka realizacja zamówienia - w krótkim czasie mogłem cieszyć się nowymi...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Marta - ocena Rolety termiczne do okien dachowych sprawiły, że mój strych stał się bardziej...
~Marta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Ewelina - ocena Szybko , fachowo i rzetelnie! Plisy plaster miodu nie tylko pięknie...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Nikolina - ocena Moskitiery rolowane są szybkie i skuteczne. Teraz mogę otwierać okna bez...
~Nikolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Jakub Ragan - ocena Żaluzje aluminiowe 50mm świetnie regulują ilość światła. Polecam dla tych,...
~Jakub Ragan
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Pani zadowolona - ocena Żaluzje bambusowe 50mm są trwałe i nadają mojej przestrzeni charakteru....
~Pani zadowolona
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Alan - ocena Żaluzje bambusowe 25mm dodają ciepła mojemu salonowi. Naturalny urok w...
~Alan
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Paweł - ocena Plisy zaciemniające to strzał w dziesiątkę dla mojej sypialni. Teraz mam...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry