Widok
Faktycznie, w okresie przedświątecznym i innych wyjątkowo ruchliwych dniach pieczywo może zostać wyprzedane już rano. Jako mała, rzemieślnicza piekarnia nie możemy produkować pieczywa na masową skalę, ponieważ nasze produkty powstają od podstaw, bez użycia gotowych mieszanek czy mrożonego pieczywa.
Poniedziałek mamy zamknięty, ponieważ przygotowanie chleba to proces, który trwa trzy dni. Aby być otwartymi w poniedziałki, musielibyśmy pracować bez przerwy przez cały tydzień. Dlatego, by większość osób miała wolną niedzielę i mogła spędzić ten czas z bliskimi poniedziałki mamy zamknięte.
Dla nas piekarnictwo to nie zabawa to praca wymagająca zaangażowania, a każdy bochenek jest efektem pracy naszych rąk i doświadczenia. Dziękujemy za docenienie smaku naszego chleba i prosimy o wyrozumiałość, gdy pieczywo znika szybciej niż zwykle.
Poniedziałek mamy zamknięty, ponieważ przygotowanie chleba to proces, który trwa trzy dni. Aby być otwartymi w poniedziałki, musielibyśmy pracować bez przerwy przez cały tydzień. Dlatego, by większość osób miała wolną niedzielę i mogła spędzić ten czas z bliskimi poniedziałki mamy zamknięte.
Dla nas piekarnictwo to nie zabawa to praca wymagająca zaangażowania, a każdy bochenek jest efektem pracy naszych rąk i doświadczenia. Dziękujemy za docenienie smaku naszego chleba i prosimy o wyrozumiałość, gdy pieczywo znika szybciej niż zwykle.