Widok

Wiosna.

Dzisiaj obudziły mnie nad ranem ptaki swoimi trelami. Bylem w Borach Tucholskich , przelatuja klucze dzikich gesi. Słychać także klegor zurawii. Ziemia jeszcze zamarznięta bo nie wchłania wody roztopow. Cross odpowiada na posty. Sky nie miał racji z tym brakiem wiosny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak już zabierają dzieciaki na wycieczki do Borów Tucholskich - to faktycznie wiosna idzie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A propos ptactwa...
Jedna jaskolka wiosny nie czyni,za to jeden bocian juz tak :-P konkluzje wyciagnijcie sami :-D

Slonce nas dzis rozpieszcza,zimowe kwiatki na parapecie przekwitaja ale nie wiem czy to kwestia nadejscia wiosny czy mojej wyjatkowo uposledzonej reki do kwiatow :-P tak czy siak juz blizej niz dalej do wiosny choc na wielkanoc ma nas zasypac rowno :-P

Klangor

W przyszły weekend mróz, a za dwa tygodnie niewiele lepiej.
Powoli trzeba się przyzwyczaić do nowej tradycji dekorowania choinek jajkami na Wielkanoc.
Wiosny nie będzie, ja wiedziałem że tak będzie...

Mowilam,w tamtym roku tez mielismy snieg na wielkanoc :-P

Dziś, po wielu dniach grypy, po 3ech (weekendowych) w zaciszu ciepłego, ukochanego domu, wyszłam przed 6stą za próg, z psem na sikacza... i natychmiast wróciłam po telefon, żeby zrobić kilka zdjęć.
Ależ było pięknie!

http://youtu.be/k93prvCDsrs

Ps
Fotki na ekranie telefonu wyglądają dużo lepiej, jak obrazy

przeszło na mnie...obudziłam się rozłożona na łopatki przez jakieś wstrętne choróbsko ;(
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska

wiosna już za pasem :D
Witam, polecam witaminy na włosy

Widziałem lecącego bociana i byłem trzeźwy

Ja tam jestem w Borach codziennie i te ptaki drą ryje już od miesiąca.

Co to za wiosna kiedy na weekend zapowiadają atak zimy ;)

wooow wiosna :)

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry