Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Polecam wszystkim Szkołę Nauki Jazdy Bis-Wiraż. Zajęcia teoretyczne...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 stycznia 2017

Ola - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z kursu. Instruktor Pan Tomek bardzo miły i...
~Ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 stycznia 2017

Ośrodek warty swojej ceny i czasu! wątek zamknięty Jestem całkowicie zadowolony z kursu udzielonego przez ten ośrodek....
~Kursant
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2017

Odradzam wątek zamknięty Teoria przedstawiona na wykładach -slabizna. Nowoczesne nauczanie nie w tej...
~Kursantka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 lipca 2016

Polecam! wątek zamknięty Część teoretyczna ciekawa w miłej atmosferze.Praktyka z p. Ireneuszem-dogodne...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 maja 2016

Bardzo polecam! Super nauka! wątek zamknięty Zaczęłam naukę 3 października 2015 roku, przez miesiąc odbywały sie zajęcia...
~Paula Buczkowska
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 marca 2016

Nie polecam wątek zamknięty Część teoretyczna przeprowadzona w sposób dość ciekawy, można było dużo z...
~Karolina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 stycznia 2015

Polecam wątek zamknięty Szybko, profesjonalnie i bezstresowo - tak zdałam prawo jazdy w tym ośrodku....
~KASIA
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 stycznia 2014

Polecam wątek zamknięty Znakomity ośrodek, uczą tam znakomici instruktorzy, bardzo doświadczeni i...
~Ania
-

dodano: 12 listopada 2013

Polecam wątek zamknięty Wysoki poziom nauczania, profesjonalna kadra instruktorów. Przemawia za nimi...
~Ewa
-

dodano: 12 września 2013

Świetna szkoła. wątek zamknięty Miło przede wszystkim wspominam jazdę z instruktorami. Otrzymałam wiele...
~kasia
-

dodano: 3 września 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry