Widok

Witajcie (-: SKM-ki w końcu pojadą ...

Witajcie (-: SKM-ki w końcu pojadą bez opóźnień . System informacji o opóźnieniach został wyłączony. Przyjdź, wsiądź i czekaj. Twój pociąg kiedyś ruszy (-: Miłego dzionka
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bida

Wy nie miec kasa na samochód Wstyd My z Ukraina nam pomaga PIS i żyjemy super

xd

To żyje własnym życiem xD

Ja myślałem, że impuls na skm to tylko legendy

Lecz bardzo się cieszę wiedząc, że ten skład z dwóch sztuk naprawdę istnieje! Legenda głosi, że kiedyś uda mi się go spotkać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozkład PKM/SKM

Szkoda, że planiści nowych rozkładów PKM nie synchronizują ich z rozkładem SKM (lub odwrotnie). Wiadomo, że ludzie we Wrzeszczu przesiadają się z PKM do SKM, ale SKM planowo odjeżdża 2 min przed przyjazdem PKM. Czekanie 20min na kolejną SKM mija się z celem i zniechęca do korzystania z komunikacji miejskiej. Taki sam problem jest z przesiadką z PKM do ZTM (np. Jasień PKM)- masz 2min na przesiadkę do autobusu- a kierowca mimo, iż PKM wjechała na peron (bo miała 1min opóźnienia)- to nie poczeka i jedzie bez pasażerów-PUSTY! Następny autobus za 20min.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pociąg z założenia jest transportem najbardziej punktualnym

Z założenia. Ale heloł, jesteśmy w Polsce
Czy w tym kraju coś może działać dobrze? Przykłady?

Semafory są bezgłośne.

megafony...

Niby informacji nie ma

Ale opóźnienie już jest 9 min w SKM do Wejherowa. Tak to człowiek chociaż wiedział, bo z tych semaforów to nic człowiek nie słyszy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opinia

To Jest stacja Gdańsk śródmieście
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I teraz nie będziesz wiedział gdzie i jak jechać, ale z ciebie oferma, kiedyś nic nie było i ludzie wiedzieli co maja robić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tam lubię skm

Czasem jest opóźniona, ale jak jadę autem też wciąż jestem zaskakiwany remontami, korkami. W skmce można przynajmniej poczytać, za kierownicą nie bardzo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pasażer

Skm w końcu znalazło sposób na opóźnienia!!
Pasażerowie ich nienawidzą, zobacz jak...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po co

Pokazujesz najnowszy skład w liczbie dwie sztuki!!! To może zmylić, że zarząd dba o jakoś przewozów i jest tak europejsko. Pokaż kibla z lat 70.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wy to macie jazdy z tymi pociągami xd
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry